Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆ ISPISALA POVIJEST
Povratak na članak

Kamala Harris: Na pravom je putu da postane prva američka predsjednica

Obama joj se ispričao nakon što ju je nazvao najzgodnijom pravnicom, a sad joj je i velika potpora

Komentari 6

JO
jorgen
10:08 22.09.2020.

Već u naslovu se zalažete za anti-demokratsku praksu, kako vas nije sram? Harris NIJE predsjednička kandidatkinja i narod NE BIRA nju, barem po zadnjim informacijama. To što klasično antidemokratska 'Demokratska' stranka (sjetimo se protupravnog uklanjanja Bernieja Sandersa iz kampanje 2016-e) planira postaviti svoju figuru sive eminencije i izigrati povjerenje birača ne znači da vi, tzv. novinari trebate takvu dijaboličnu praksu promovirati i podržavati!

VL
SI
sisavac
08:44 22.09.2020.

hm, a najveća manjina, hispano, nemaju predstavnika?! oni čine 28-29% stanovništva usa, pa da nemaju baš nikog... bijelaca je 60-ak %, crnaca nekih 13 %. i baš su crnci najugroženiji, a čine 90% svih nba igrača, isto tolko u nfl-u... jest da čine i većinu krvnih delikata... i slabi su u školi, ne uče... o da, baš te kamala biti taj glasnik novih vremena, kad će agresivna manjina parazita početi vladati zemljom. šteta što je fidel castro umro. imao bi što gledati.

VL
PL
@ploto@
06:45 22.09.2020.

Negativna selekcija u punom sjaju.Gore da ne može biti.

VL
Avatar mofo
mofo
01:06 22.09.2020.

Otkrili ste toplu vodu.. pa ocito je da je biden samo marioneta, bit ce cudo ako ga uspiju ugurati bez puno pitanja do kraja utrke, jer lik je potpuno dementan, a kamala ceka sa strane, ustvari pravi demokratski kandidat... Noo mislim da su se presli, trump gazi koliko god ankete pricale, pricale su i za clintonicu...

VL
ZH
zhecko
07:31 22.09.2020.

Quo vadis America ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.