Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obišli Gaženicu

Kalmeta: Ne vjerujte Hajdaš Dončiću ni kad darove nosi

kalmeta
Foto: Frane Šarić
1/2
30.09.2015.
u 13:40

Sat vremena nakon ministra u Gaženici su konferenciju za novinare održali zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta i župan Stipe Zrilić

Ministar Siniša Hajdaš Dončić obišao je zadarsku industrijsku luku Gaženica u kojoj su u potpunosti završeni infrastrukturni radovi u vrijednosti 1.1 milijarde kuna. Istakao je kako će natječaj  za izvođača nove zgrade putničkog terminala biti objavljen tijekom listopada 2015, a da je završetak izgradnje predviđen za 2017. godine. Demantirao je da je njegov dolazak predizborna kampanja i izrazio žaljenje što nisu došli i predstavnici lokalne vlasti budući da je riječ o državnom projektu. No, sat vremena nakon ministra u Gaženici su konferenciju za novinare održali zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta i župan Stipe Zrilić.

- Ministar je došao u predizborne svrhe, manipulira i kiti se tuđim perjem. Poziv nismo dobili nego obavijest. On danas govori o projektima za koje je govorio da su najgori i da ih treba ugasiti. Govorio je da je to amoralni projekt, a on bi Gaženicu da je mogao zaustavio. On je kao ministar najviše štete napravio ovoj županiji. I za pelješki most je govorio da nije potreban, treba li govoriti o monetizaciji, nizinskoj pruzi i on je nevjerodostojan. Hajdašu Dončiću ne treba vjerovati ni kad darove nosi - rekao je Božidar Kalmeta

>> Božidar Kalmeta: Spremni smo za vlast

Komentara 34

BU
Bulaba
13:44 30.09.2015.

Sve dam, ali na Hajdašpajdaša ne dam! Hajdašpajdaš je princ učinkovitosti koji je u svom mandatu uspio sagraditi 2 centimetra autocesta i pola centimetra pruga.

DA
Djeca_Arbata
14:01 30.09.2015.

Hajdaš je rekao: " Bez grižnje savjesti podijelit ću 3000 otkaza na željeznici "...a prije toga je podijelio 1000 otkaza u TŽV Gredelj...što reći o tom čovjeku?...postoji li išta ljudsko u tom liku?

Avatar kravata
kravata
13:56 30.09.2015.

Dao je sve od sebe i potrosio je sve sto je imal ni potonit nije mogal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije