Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK KRIZNOG STOŽERA

Kalinić: Ne treba jurišati u dućane, police će opet biti popunjene

Stožer civilne zaštite dao izjavu za medije vezano za pojavu Koronavirusa
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/9
25.02.2020.
u 18:30

Trenutno se testira 16 uzoraka. Zasad još nema drugih slučajeva koronavirusa u Hrvatskoj, doznaje se od načelnice Kriznog stožera Maje Grba-Buljević

Ne treba jurišati u dućane. Svi oni će opet biti popunjeni i nema potrebe za stvaranjem zaliha. Grad Zagreb će dobiti našu potporu da normalno funkcionira - poručio je Pavle Kalinić, pročelnik Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama, nakon današnjeg sastanka stožera za civilnu zaštitu Grada Zagreba.

Krizni stožer se sastao kako bi se razradio plan za slučaj da se pojavi više zaraženih u Zagrebu, dodao je ističući da nema mjesta za paniku jer su službe spremne.

Zamjenica gradonačelnika Olivera Majić kazala je kako se na sastanku govorilo o objektima koje Grad može ponuditi u slučaju potrebe za karantenama te o svemu ostalom što grad može ponuditi ako dođe do epidemije. Naglasila je kako još nije proglašena epidemija te da je situacija pod kontrolom.

Najavili su i da se sutra sastaje Nacionalni krizni stožer koji će dati detaljne upute.

VIDEO Đikić: Evo što trebate činiti kod pojave koronavirusa

Načelnica Kriznog stožera Maja Grba-Buljević gostujući u Dnevniku Nove TV kazala je da nalazi radnika iz Rijeke još uvijek nisu gotovi, a osim njih testira se još sedam uzoraka.

- Trenutno se testira 16 uzoraka. Zasad još nema drugih slučajeva koronavirusa u Hrvatskoj, kazala je Grba-Buljević.

Tema: Koronavirus

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar links
links
19:39 25.02.2020.

Djeluje li virus na ove glavate skotove, Kalinića, Bandića....

PR
predator57
19:08 25.02.2020.

A gdje vam je Bandić? pobegel u ercegovinuuuuu.

Avatar NO_KOMENT
NO_KOMENT
19:38 25.02.2020.

Kalinić jedva dočekao, da opravda astronomsku neradničku plaću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije