Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kakvu kaznu traže očevi kćeri koje je pokosio pijani vozač

Oba mladića koji su se nalazili u citroënu koji je u četvrtak 10. veljače u noći ispred kluba Gjuro naletio i teško ozlijedio tri djevojke kazneno su prijavljena. Vozaču su izmjerili 1,77 promila alkohola u krvi, a suvozaču 2,11 promila.
16. veljače 2011. u 21:00 21 komentara 4 prikaza
\'10.02.1011., Zagreb - Oko 3.30 u ulici Medvescak ispred kluba Gjuro 2 mladic je automobilom Citroen C3 naletio na 3 pjesakinje. Ocevid u tijeku. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Foto: Antonio Bronić/PIXSELL

Stjepan Vidović, Dražen Janeš i Vlado Omerović, očevi triju djevojaka koje su pokošene ispred noćnog kluba Gjuro, prvi put javno govore o tragediji svoje djece koja su umalo poginula na pločniku u Zagrebu.

U sutrašnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista u priči novinarke Sonje Hoffman pročitajte njihovu priču, kakvi ih strahovi muče i kakvu kaznu traže za počinitelja.

>>Pokosio tri djevojke, a krivnju htio svaliti na suvozača

>>“Užas! Životi te djece su uništeni, molim Boga da sve dobro prođe"

>>Vožnja sa 1,46 promila – pokosio tri djevojke, bore se za život


VIŠE JE MANJE
Torbice kao izraz stila – ove sezone u modi su upečatljivi komadi

A1 izdvaja za Vas

  • -obrisani-:

    Kazna mora biti edukativna! Dakle ne smiju se izvući na školovanje u švici ili zato što su im roditelji iz bla-bla obitelji i ostalo groždje! NIsu djeca, nisu glupavi da ne kuže što su radili ... sad je vrijeme da ... prikaži još! se počne kažnjavati za gluposti koje su možda naučili i u svojoj ikolici!

  • -obrisani-:

    Najmanje 20 godina zatvora mladicima i na primoran rad da svaki mjesec sve sto zarade isplate djevojkama

  • -obrisani-:

    . Neka svako kaze svoje al ja bi trazio....: 2-4 godine zatvora i 20-40 godina zabranu upravljanja svim motornim vozilima ukljucujuci i bicikla sa pomocnim motorom.