Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJAKU

Kakvu kaznu traže očevi kćeri koje je pokosio pijani vozač

\'10.02.1011., Zagreb - Oko 3.30 u ulici Medvescak ispred kluba Gjuro 2 mladic je automobilom Citroen C3 naletio na 3 pjesakinje. Ocevid u tijeku. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronić/PIXSELL
16.02.2011.
u 21:00

Oba mladića koji su se nalazili u citroënu koji je u četvrtak 10. veljače u noći ispred kluba Gjuro naletio i teško ozlijedio tri djevojke kazneno su prijavljena. Vozaču su izmjerili 1,77 promila alkohola u krvi, a suvozaču 2,11 promila.

Stjepan Vidović, Dražen Janeš i Vlado Omerović, očevi triju djevojaka koje su pokošene ispred noćnog kluba Gjuro, prvi put javno govore o tragediji svoje djece koja su umalo poginula na pločniku u Zagrebu.

U sutrašnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista u priči novinarke Sonje Hoffman pročitajte njihovu priču, kakvi ih strahovi muče i kakvu kaznu traže za počinitelja.

>>Pokosio tri djevojke, a krivnju htio svaliti na suvozača

>>“Užas! Životi te djece su uništeni, molim Boga da sve dobro prođe"

>>Vožnja sa 1,46 promila – pokosio tri djevojke, bore se za život


Komentara 21

OB
-obrisani-
21:35 16.02.2011.

Kazna mora biti edukativna! Dakle ne smiju se izvući na školovanje u švici ili zato što su im roditelji iz bla-bla obitelji i ostalo groždje! NIsu djeca, nisu glupavi da ne kuže što su radili ... sad je vrijeme da se počne kažnjavati za gluposti koje su možda naučili i u svojoj ikolici!

OB
-obrisani-
21:41 16.02.2011.

Najmanje 20 godina zatvora mladicima i na primoran rad da svaki mjesec sve sto zarade isplate djevojkama

OB
-obrisani-
21:53 16.02.2011.

. Neka svako kaze svoje al ja bi trazio....: 2-4 godine zatvora i 20-40 godina zabranu upravljanja svim motornim vozilima ukljucujuci i bicikla sa pomocnim motorom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije