Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objava na Facebooku

Kakva reklama za Hrvatsku!

Reklama za hrvatsku obalu na Facebook stranici Europskog parlamenta
Facebook
04.08.2013.
u 13:21

'Ovo je samo jedan od 1200 hrvatskih otoka. Jeste li već imali priliku posjetiti ih?', komentar je EP-a uz Facebook objavu o Hrvatskoj.

Hrvatska je dobila besplatnu turističku reklamu. Europski parlament objavio je na svojoj službenoj Facebook stranici jednu fotografiju hrvatske obale s linkom na cijelu fotogaleriju i detaljnijim informacijama na njihovoj Pinterest stranici.

Ljepota hrvatskog mora ubrzo je 'osvojila' gotovo 1.000 lajkova i preko 100 shareova na Facebook stranici EP-a.

'Ovo je samo jedan od 1200 hrvatskih otoka. Jeste li već imali priliku posjetiti ih?', komentar je EP-a uz objavu o Hrvatskoj. Uz lajkove i shareove fotografija hrvatske obale 'zaradila' je i brojne komentare, koji su i više nego pozitivni.

'Hrvatska je jedna od najljepših mjesta koje možete zamisliti. Netaknuta priroda, tirkizno more, izvrsna hrana i pitoreskna mjesta. Mjesto koje moraju vidjeti svi koji vole lijepa mjesta. Posjetite Dubrovnik, Split, otok Hvar, Korčulu, Krk... odlično vino i maslinovo ulje... mnogo sunca, mira i tišine', jedan je od komentara.

Ipak, našao se i pokoji negativan komentar. Tako je Marko P. iz Slovenije kritizirao Hrvate rekavši kako oni očekuju da turisti znaju njihov jezik, ali i da ljudima pljuju u hranu.

'Imao sam loših iskustava u Zagrebu, Vrsaru, Poreču... Smiješno je što, kad Hrvati dođu u Sloveniju očekuju da ćemo mi s njima razgovarati na hrvatskom (što dobar dio glupih Slovenaca i radi), no kada mi dođemo u Hrvatsku, nijedan Hrvat ne priča hrvatski... i neki Hrvati koji rade u restoranima pljuju u hranu - bez komentara', napisao je Marko i izazvao burne reakcije u komentarima.

>> Kad liječnici nemaju lijek za reumu dođite na ovu plažu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije