Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Videokomentar

Kakva je sudbina Davora Bernardića? Ako izgubi ovo – čeka ga potop!

Davor Bernardić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
14.11.2018.
u 08:30

Više o situaciji u SDP-u i tko bi sve trebao biti kandidat te stranke na listi za izbore za EP, doznajte u našem videokomentaru

Nakon niza pokušaja rušenja, čini se da je predsjednik SDP-a Davor Bernardić uspio preživjeti na čelu stranke i da si je kupio vrijeme i mir u stranci minimalno do idućih EU izbora, koji se održavaju krajem svibnja. 

Do tada, prema nekim našim informacijama, manje su šanse da će ga netko još jednom pokušati rušiti, iako, s obzirom na sve što se u SDP-u događalo, ni takvu opciju ne treba do kraja odbaciti, kaže Večernjakova novinarka Petra Maretić Žonja.

Pogledajte videokomentar:

U ovom trenutku SDP, odnosno Davor Bernardić, bacio je sve karte na EU izbore, što je zapravo i logično jer bi oni mogli odrediti njegovu daljnju sudbinu. Doživi li na njima SDP potop, a sve ispod tri mandata bilo bi potop, vjerojatno je da bi Bernardićeva stranačka sudbina time bila i zapečaćena.

Više o situaciji u SDP-u i tko bi sve trebao biti kandidat te stranke na listi za izbore za EP, doznajte u našem videokomentaru.

Ključne riječi

Komentara 38

Avatar comandante
comandante
08:35 14.11.2018.

strašan lik... slijep, samo on ne vidi da je podkapacitiran, smiješan, on zaziva izbore!! Pa šta ćeš onda,i da dobiješ nesretniče, kako ćeš ti voditi zemlju a nećeš imati ni 15% podrške ... daj se izgubi već jednom, vidi šta si napravio od stranke..

DU
Deleted user
08:45 14.11.2018.

tip je smijesan..samo kako hoda..livo..desno..je za umrit od smija.

SA
sanikol
09:08 14.11.2018.

Da mu nema HDZa on se ne bi ni pojavljivao nigdje iza mikrofona ili kamere jer ne bi znao što reći. A on i ne zna da je slijedeći prebjeg u MB365.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije