Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zov prirode

Kakva faca: Pored Himalaje se okupao u ledenoj vodi!

Foto: Wochit
1/3
06.01.2019.
u 15:20

Iako se neki groze niskih temperatura, on očito vjeruje u istraživanja koja pokazuju kako je tuširanje hladnom vodom krije mnoge dobrobiti za zdravlje

Muškarac koji se ne boji prirode mogao bi biti nadimak junaka iduće priče. Na indijskom jezeru Manmehsh kod grada Chambe, u blizini Himalaje odlučio je izazvati svoja osjetila i okupati se u ledeno hladnoj vodi

Jezero se nalazi na visini od 4080 metara nadmorske visine i u potpunosti je zaleđeno zbog niskih temperatura. 

Prvo je morao napraviti rupu u jezeru kako bi mogao doći do vode, a onda se i okupao. Ako to nije dovoljno fascinantno, spomenimo da je čovjek cijelo vrijeme obučen samo u kratke hlače?!

Iako se neki groze niskih temperatura, on očito vjeruje u istraživanja koja pokazuju kako je tuširanje hladnom vodom krije mnoge dobrobiti za zdravlje.

>> Pogledajte kako se muškarac okupao u ledenoj vodi u blizini Himalaje

 

Ključne riječi

Komentara 1

VU
vuky91
15:57 06.01.2019.

Svaki dan uspijete nadmašit sami sebe vi u VL. Koji debili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije