Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seminar

Kako više primjenjivati e-poslovanje

seminar
ar-hrast.hr
19.03.2014.
u 11:17

U okviru 1. informativnog seminara o elektroničkom poslovanju u Vinkovcima dodijeljeno je 12 certifikata za trenere elektroničkog poslovanja.

Informativnim seminarom u vinkovačkoj Agenciji za razvoj Hrast predstavljen je projekt vrijedan 1,5 milijuna eura kojemu je cilj povećati korištenje i primjenu e-poslovanja kod malih i srednjih poduzetnika, kako bi povećali svoju konkurentnost, a time je službeno obilježen i početak lokalne kampanje u Vukovarsko-srijemskoj županiji za projekt "e-Poslovanje - Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanje, faza II".

Hrast d.o.o. jedna je od deset poduzetničkih potpornih institucija - korisnika projekta kojima je u drugoj fazi projekta povjereno da budu nositelji aktivnosti i promotori e-poslovanja u Hrvatskoj.

- U okviru 1. informativnog seminara o elektroničkom poslovanju u Vinkovcima dodijeljeno je 12 certifikata za trenere elektroničkog poslovanja. Oni će kontinuirano raditi na edukaciji naših poduzetnika o mogućnostima elektroničkog poslovanja. Valja podsjetiti da Agencija Hrast organizira još jedan ovakav informativni seminar, i to u Vukovaru 27. ožujka, kao i specijalizirane radionice o elektroničkom poslovanju od 15. do 17. travnja u Vinkovcima. Ovim putem pozivam male i srednje poduzetnike s područja Vukovarsko-srijemske županije da se prijave na seminar i radionice gdje će dobiti konkretne preporuke o uslugama elektroničkog poslovanja koje im mogu uštedjeti vrijeme i novac i olakšati poslovanje - kaže Ivan Rimac, direktor Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o.

Na 1. informativnom seminaru projekt e-Poslovanje je predstavio Ivan Ambroš, voditelj projekta u Agenciji za razvoj Hrast, a konkretne usluge elektroničkog poslovanja predstavili su Zoran Vrkić, direktor prodaje i marketinga FINA-e (e-Račun i dr. usluge), Kruno Pavlović (portal Agroburza) i Krunoslav Josip Čačić (e-ONTO Očevidnik o nastanku i tijeku otpada).

Veliki interes i zanimanje sudionika pobudile su usluge elektroničkog poslovanja FINA-e, o kojima je bilo najviše dodatnih pitanja u raspravi na kraju seminara.

>>'Poduzetnik mora poznavati zakone, imati znanja, sposobnosti, volje'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije