Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sociolog Mirko Petrić

Kako su se prijateljstva mijenjala u Hrvatskoj: 'Postajemo sve sličniji Srbiji, do posla bez stranke ne mogu ni eksperti'

25.04.2022.
u 18:17

Stranačka pripadnost sve važnija za dobivanje zaposlenja ili poslovanje vlastite tvrtke

Komentara 7

PH
Petarstijena-HR
19:40 25.04.2022.

Hrvati i Srbi po mentalitetu i jesu isti...Razlika je samo u religiji i pismu,to je ona priča o Ćirilu i Metodu...

Avatar Daraaa
Daraaa
18:56 25.04.2022.

Pa jos niste shvatili da su to pravila Amerike i zapada samo sto vam je ugodno da odmah napadete Srbe. Da necete reci da kod vas ne vazi to pravilo prijateljstvovanja po interesu. Okrenite se oko sebe i ako se necim bavite pogledajte sa kime se druzite pa ce te videti da je to pravilo itekako u opticaju. I pijanci se druze sa pijancima radi uzajamnog interesa a kamoli poslovni ljudi.

ZD
zdenkoj
18:43 25.04.2022.

Imamo se na koga ugledati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?