Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Kako su premijer i predsjednica zahladili odnose

Predsjednica i premijer vrlo su bliski po sustavu vrijednosti, no različiti su po profilu i temperamentu. Sada u interesu države moraju početi bolje komunicirati.

Komentari 32

Avatar mofo
mofo
01:05 22.07.2017.

Čini mi se da se i zadnje vrijeme silom nekakve afere i napetosti izmišljaju, pa tako i ova..

VL
BI
binki
21:55 21.07.2017.

Pa. Kako protiv žene koja obavi konstruktivan razgovor u 8 sekundi ?kako protiv žene koja između glavnog jela i deserta u austrji zna bolje stanje na terenu od hrvatskog generala koji je na samom požarištu .samo naprijed kraljice balkana.

VL
DU
Deleted user
21:28 21.07.2017.

Predsjednica je hrvatska državnica, prva nakon velikog Tuđmana, a Plenković je tek anacionalni, zalutali, briselski potrčko. Preživjela je Predsjednica i Milanovića i Oreškovića, preživjet će i Plenkovića jer je naša, hrvatska i mi glasači to prepoznajemo!

VL
KA
kamenjar0404
22:39 21.07.2017.

Necete vi komunjare i udbasi,nikada vise posvaditi Hrvate !!!! Uzalud vam trud jer je vaše i vama odzvonilo,propali ste totalno !!!!!

VL
Avatar white socks
white socks
00:22 22.07.2017.

Plenky jako dobro koristi Krstičevića za svoj osobni obračun s predsjednicom. Nadam se da će general to prepoznati i ne će se dati uvući u tu ružnu Plenkyjevu igru.

VL
SO
sohnahoakasaa
01:01 22.07.2017.

I da nije 'egotrip' i da nije bahat i da nije šarmer bez pokrića i da ima veći politički (vjerojatno i intelekturalni) diplomatski vokabular (700 riječi) koje samo vrti po potrebi i da ima hrabrosti i znanja makar za jednu odluku - ostaje ono najbolnije. Cijeli svoj mladopolaetartski vijek gleda u leđa Predsjednice Hrvatske Države KGK. To je za ovog već davno previše a pogotovo ovak na javno tu doma, u EU i na njegovu žalost svjetskim pozoirnicama.

VL
TO
tolitol
21:26 21.07.2017.

Zahvaljujući nakaradnom izbornom sustavu čitava nam je politička hijerarhija centralizirana u rukama nekoliko partijskih vođa. Pa nam stranke ne nalikuju nimalo na svoje zapadne pandane s unutarstranačkom demokracijom, frakcijama itd. Naši zastupnici nemaju veze sa svojim biračima jer im mjesta na izbornoj listi kroje partijski šefovi. Zato su nam partije više poput čopora koje su u podaništvu vođi čopora. A čoporima naravno ne upravljaju najkompetentniji, nego najagresivniji. Imali smo zato do prije godinu dana tzv. velikog vođu koji nas je posvadio s pola Europe, sad imamo pak osobu s jako malo empatije kojoj je najveći doseg u odjelu davati izjave za novinare dok joj u pozadini gore "interesantni" požari. Plenki je naravno poboljšanje u odnosu na Milančeta koji je ljestvicu doista jako nisko postavio, ali teško je ne primijetiti da taj čovjek odbija pokušati surađivati s onima za koje smatra da mu imalo oponiraju. Ili će biti kako on smatra, ili slijedi konflikt. Tako je "pomeo" mostovce, tako se riješio opozicije u HDZ-u, tako je otpratio Stiera. Sad je valjda na redu Grabar Kitarović. Sve to samo zato da bi se za par godina iz premijerske fotelje katapultirao na neku funkciju u Briselu. Bojim se da će Hrvatska opet izvisiti.

VL
HL
HV_LAKI102
22:59 21.07.2017.

Plenkovic se tako iskompromitirao kod pravih HDZ biraca ulazeci u koaliciju sa Vesnom Pusic, da sve dok je u politici nece povratiti izgubljeni kredibilitet.Makeo je jednog Hasanbegovica koji ovih dana mice zlocinca tita iz nasih pogleda, kao i Barisica samomo da bi stranku odveo sto vise u ljevo i da bi pridobio birace SDP, koji nisu zadovoljni Bernandicem koji je stranku doveo do rasula .Trudi se svim silama da popravi svoj rejting kod biraca ali sve sto se vise javno eksponira sve nam je antipaticniji.Kad je neko pitanje o ekonomiji i financijama naj draze mi je kad to komentira i objasnjava ministar Maric kao sto je radio u pocetku,danas to radi on koji o ekonomiji pojma nema.Pokusava poentirati i sa ovim strasnim pozarima gdje je izgorjelo 4500 hektara,cak strucnjak zna i kako je izbio pozar,seta se sa Krsticevicem kao sa pudlicom dominirajuci svojom stupastom figurom.Javno on okrivljuje Predsjednicu,bedo jedna,nemozes joj politi naruke,njoj svi vjerujemo,ona radi svoj posao kako je i obecala i to sa uspjehom,a sta ces ti napraviti,radis da nam unistis stanku svojim upornim naginjanjem u ljevo a takav HDZ nama netreba,imamo strasno lose iskustvo(Sanader,Kosorica.Seks,Manolic,Perkovic)a sad i tebe.

VL
BU
Budak
22:24 21.07.2017.

Kako nece zahladiti odnose ona je pravi Vamp a Plenkovic voli decke. Pitajte Nonju.

VL
DA
DarthVader
10:48 22.07.2017.

opet se javila dezurna mama mia i dezurni samozvani doktor imenom kamocemo. vise nego degutantni likovi.

VL
ZR
Ze Roberto u
23:00 21.07.2017.

Kako samo pisci, pojedini, ppokušavaju blatiti napredak Hrvatske.....danas im je dan žalosti....drugovi i drugarice ... Zbogom!!!

VL
Avatar Urbani Desničar
Urbani Desničar
05:12 22.07.2017.

Vise je nego providan pokusaj Udbasa, da se rijese nase Predsjednice! Oni bi nazad u "jugu" a ona ne da. "Drugovi" su na aparatima, jer znaju da poslije slijedecih izbora dolaze: Zlatko,Bruna i Gen.Glasnovic i provode-LUSTRACIJU. Izdrzi jos malo - KRALJICE HRVATA! ZDS

VL
BR
brojevi
14:09 22.07.2017.

Kako novinari pišu članke po diktatu svojihnalogodavaoca. Zašto bi trebalo vladati jednoumlje između dvije državne instituciji? Još smo mentalno u Yugi kada ne možemo prihvatiti razlike u mišljenima koje u konačnosti doprinose kvalitetnijim rješenjima.

VL
DU
Deleted user
13:44 22.07.2017.

Kako se njih dvoje ponaša u odnosu na Sloveniju? Mi smo ravnopravna EU zemlja kao Slovenija!? Kada smo ušli u EU odjednom umjesto nesmetanom prolaza granice, Slovenci štopaju, zajedno na granici, koje nebi trebalo ni postojati? Iza toga žilet žica bez konzultacije sa RH? Pa Piran, sud podmićeni, osudu čita podmićeni sudac? Što radi Predsjednica a što Premijer? Ništa, otprilike, idem ja mami tužiti Kranjce? To je reakcija RH, zemlje EU, nedavno izašle iz rata? Bojim se budućnosti i nekih mogućih sukoba? No, znam pouzdano da ni jedna zemlja EU nebi dozvolila da nas provociraju Slovenci, koji su se čak usudili držati Hrvatski novac u Ljubljani, a mi nismo makli malim prstom? Za mene niti Predsjednica ni Predsjednik Vlade nisu ispunili Hrvatska očekivanja!

VL
ST
story
12:01 22.07.2017.

ponašanje nekih novinara i urednika u ovoj situaciji je stvarno sramotno i za svaku osudu.kada sami vatrogasci upozoravaju na namjernu paljevinu i ntko od novinara ne nađe za shodno da to istražuje već potpiruju svađu u političkom vrhu kao da se radi o političarima neke neprijateljske zemlje pa onda na sve to onaj sramotni naslov u 24 sata o predsjednici i gostojućem šeiku dostojno naj većeg šunda i nikoga iz struke da se ispriča predsjednici nego ješ puste bezobrazne komentare koji u normalnoj komunikaciji nebi smjeli dospjeti u javnost.za hrvatsku dolaze teški dani na međunarodnoj sceni a i izložena je djelovanju pete kolone....

VL
Avatar sv_Kamocemo
sv_Kamocemo
14:12 22.07.2017.

Na tajnom putovanju po Americi u vrijeme blagdana Grobarica je ugradila balun u želudac da smršavi. Isisali joj i salo i pritegnuli kožu da bude "ljepa".

VL
DU
Deleted user
09:28 22.07.2017.

I mala djeca bolje funkconiraju, bar znaju tko što smije i kome je gdje mjesto., Ovo je zbilja jadno, a najjadnije od svega je to što su svi iz hdz-a , pa zamislimo da su iz različitih stranaka , pa izgorjela bi hrvatksa dok bi se oni dogovorili.... btw Tuđman javno nije nikoga prozivao... učite od starijih molim!!

VL
VL
vlaser
06:40 22.07.2017.

usporediti predsjednicu " po vrijednosti " sa plenkovicem je kao usporediti evu i lucifera. ona se bori za hrvatsku a on se od bjega ( vojska ) jos nikad nije vratio.

VL
Avatar mama mia
mama mia
05:34 22.07.2017.

Kraljica i njeni puleni

VL
GU
Gustirna
09:53 22.07.2017.

Znade dete jna roditelja od kuda mu prijeti prava opasnost...ovaj put se je jedva provukao uz pomoc sauche i pupovca.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.