Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kako su nam 20-godišnjaci s loptom očitali lekciju iz domoljublja

Izgleda da nismo osvojili Svjetsko prvenstvo u nogometu, ali jesmo srca cijelog svijeta

Komentari 11

KO
koraknaprijed
08:33 18.07.2018.

Tomsonova pjesma Lijepa li si je jedna od najljepši domoljubnih pjesama na svijetu,drugo Čavoglave su napisane i snimljene da podigne moral našim braniteljima u borbi protiv fašističko/četničkih osvajača,treće Tomson nije nikada optužen ni osuđen za fašizam ili bilo koji ratni zločin,četvrto Tomson se je došao na pozive Daqlića izbornika i Modrića kapetana,prema tome, NEKA PATI KOME SMETA!!!

VL
KU
kupatilo
08:32 18.07.2018.

zivjela zivjela zivjela croatia

VL
Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
09:19 18.07.2018.

Dosta više MP.... dajte nam čolu i brenu.... od Vardara pa do Triglava.....od Đerdapa pa do Jadrana.... e to bi bilo poželjno za naš region.... znoj štedi krv, a ulizivanje i beskičmenjaštvo znoj.... umjesto kampova za djecu dajte još novaca za udruge koje prijavljuju svako slovo H na stadionima.....

VL
Avatar MK
MK
10:45 18.07.2018.

Tebi Renata Rašović i tvojim losim politikama su ocitali lekciju... Tebi koja si novinarsku karijeru zapocela po ideoloskoj liniji na "službenom radiju Saveza socijalističke omladine općine Trešnjevka"... Dr. Franjo Tudman je propagirao "pomirbu" a vi ste ga nazivali "Ustasom" - Thompson o Franji Tudmanu pjeva a vi ga nazivata "fasitom" - i sada tu nesto sroljis o "losim politikama"... Pa Rusija je Hrvatsku priznala 17. veljače 1992 malo poslje vecine zemalja EZ-a a SAD tek 7. travnja 1992 - sve mi znamo... Ali Balticke Drzave i Ukrajina su Hrvatsku priznale jos 1991 - te drzave nas nisu samo "shvatile" - one su sa nama "suosjecale"! ...Renata Rašović - pusti se Vatrenih i Branitelja i prestani sa svojim suptilnim uplitanjem politikanstva u sve to - ako se zelis bavit politikom, nemoj se baviti novinarstvom - jer od 30. Svibnja 1990 to vise nije isto i spojivo kako je bilo na tvom "službenom radiju Saveza socijalističke omladine općine Trešnjevka"!

VL
Avatar abakus
abakus
11:53 20.07.2018.

Nismo "mi" zaboravili nikad da su Hrvati borben, hrabar, sposoban, dostojanstven i beskrajno talentiran narod, nego ste vi, medijska, (ne)kulturna i politička jugo-udbaška "elita" ti koji nas cijelo vrijeme pokušavate uvjeriti da to sve nismo. Vi ste ti zbog kojih Hrvatska kao država ne može naprijed. Vi ste ti koji je uništavate, omalovažavate, tužakate, gadite... Mislite da mi to ne znamo?

VL
DE
derin
14:19 18.07.2018.

Igračima kapa do poda na uspjeh, ali i jer su rekli da ne žele političare i članove HNS-a uza se na pozornici. Političari ostavite se vi gradnje stadiona s našim novcima, znamo koliko sada skupo plaćamo nepotrebne arene i autoceste. Jedini problem je sto grad Zagreb nema pristojan stadion, neka si ga sami naprave. Ekipi iz HNS-a, imate sredstva Uefe za gradnju terena i kampova, to je prioritet ako želimo nove Modriće, Perišiće, Rakitiće...

VL
Avatar yumamic
yumamic
14:58 18.07.2018.

Koje idealiziranje. Pa i ti igrači imaju različite poglede na politiku, poreze, doprinose, lokalne infrastrukturne prioritete, dobri su u loptanju i to je to. Neka se javno očituju za koga bi glasali pa opet da vidiš krša i loma udba/lopovi itd..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.