Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kako su nadbiskupi Kutleša i Bozanić izgubljeni u prijevodu pitijskih priopćenja s Kaptola

24.02.2023. u 13:45

Crkva je propustila priliku da se obrati javnosti na jeziku 21. stoljeća, pa su se portali i novine ispunili tračevima i klevetama, insinuacijama, ludostima i zlobom o novom zagrebačkog nadbiskupu koadjutoru

Ključne riječi

Komentara 2

MM
MMarko657
16:19 24.02.2023.

Kaže papa Franjo: "Duh Sveti je taj koji daje život Crkvi." Tko god, bilo mi sami ili neimenovani izvori s Kaptola, ili od bilo kud drugo, ne vjeruju da je uređenje hijerarhije Crkve nadahnuto Duhom Svetim ima puno veći problem od imena i prezimena novog biskupa (koadjutora), ima problem s Vjerom (u Crkvu svetu Katoličku).

JU
juma
13:54 24.02.2023.

Hercegovac jeste, jeste i karijerist i papin čovjek , jer samo takvi bivaju izabrani na tu funkciju. Da je protivnik Medjugorja svjedoče knjige koje je objavio. Što je još ono bilo, a da nije tako? Treba li mu dati priliku? Mora se, jer je crkva tako organizirana da nas nitko ništa ne pita. Čak i novce dobivaju automatski, bez da se mozeš izjasniti, zeliš li ih financirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije