Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriveni dokumenti
Povratak na članak

Kako su Mađari brojali Židove

Kod renoviranja jednog stana u blizini zgrade mađarskog parlamenta sada su slučajno otkriveni dokumenti s popisima imena židovskih građana Budimpešte načinjeni nešto prije njihove deportacije.

Komentari 23

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
11:40 03.12.2015.

Koliko ih je poznati nacisticki kolaborator Sorosh "prebrojio" ?

VL
UM
umpahpah2
11:13 03.12.2015.

Sto bi mi sada u Hrvatskoj trebali proglasiti dan zalosti zbog pete kolone koja je djelovala u prijateljskoj nam Madjarskoj, a sada je uz S. Arabiju najveci izvoznik terorizma u Svijetu?

VL
Avatar utunelu
utunelu
12:11 03.12.2015.

nitko ih nije ubio..

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
18:11 03.12.2015.

Naravno,slučajno...nakon sedamdesetak godina.Ni braća Grimm to ne bi bolje smislili...

VL
Avatar pradavni
pradavni
12:58 03.12.2015.

već ste i bogu i vragu dopizdili sa ti židovim,pa dokada

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
12:07 03.12.2015.

Jevreji su jedina etnička grupa prema kojoj imam izgrađenu kompletnu pozitivnu stereotipiju. Iskreno, mislim da gde god ima njih( nas), ima i prosperiteta. Jes' da oni danas drže razne vidove kapitala, od finansijskog do ljudskog, ali pogledaj samo koliko pametnih ljudi su dali. Iskreno, jedna od stvari koje ne mogu shvatiti je kako neko može ka njima imati toliku averziju? Sve u svemu, Jevreji jesu izabrani narod!neovisno sta religija kaze.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.