Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konsolidacija
Povratak na članak

Kako je Karamarko od rastrojene vojske uredio HDZ

Nepopularan – Karamarka su šibali mediji i ankete, a on je s vodstvom obilazio teren

Komentari 163

SA
Sampei
12:32 28.05.2014.

ne treba zaboraviti niti predsjednika sada vladajuće stranke koji je svojim potezima i izjavama redovito pomagao rast popularnosti HDZ-a

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
12:47 28.05.2014.

Ponovno su sve ankete pale u vodu... HDZ na čelu sa predsjednikom Karamarkom, potvrdio da je najjača politička opcija u RH...

VL
LO
lokun
12:39 28.05.2014.

S Karamarkom i vodstvom stranke do konačne pobjede, prvi korak je učinjen, konkurencija je pometena.

VL
Avatar franjo1990
franjo1990
14:34 28.05.2014.

Nevjerojatna je to snaga...svi mediji su protiv tebe, sve "ankete", politički estambilšment itd... i uspije se ovakva pobjeda ostvariti ... znamo sada koliku težinu ima ta "realnost" koju nam serviraju iz dana u da, a što je zapravo činjenica - HDZ će voditi ovu državu konačno

VL
UR
uragan
14:38 28.05.2014.

Karamarko je uredio službe nije bilo curenja informacija, uredio je policiju, stranku, Karamarko pri mi se države pometi nakupljeno smeće,

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
14:38 28.05.2014.

Karamarko je sposoban, uspio je usprkos 5oj koloni Lukica i Kujundzica . Da mu nisu jamili glasove desnica bi imala mandat vise a ljevica jedan manje . Nadam se da ce se Stranka za obitelj i Hrast odvojiti od togg "saveza" i da su oni proslost .

VL
KA
kafka
13:08 28.05.2014.

Mislim da moralne osobe, npr. kakvim smatramo generala Gotovinu, nikada ne bi prepisali tuđi diplomski rad. Previše je i SDP-ovih i HDZ-ovih diplomanata i doktoranata! Kako će HDZ optužiti SDP-ove lažnjake s diplomom alko ne osudi takvo ponašanje kod sebe?be? prepisivanje i 'kupovina' diploma je dokaz nemorala i nepoštivanje sustava - države i njenih građana i također je koriptivna radnja. Tko ne poštuje sustav i narod isti će lagati i prevariti ćim ugrabi moć.

VL
DU
Deleted user
12:42 28.05.2014.

I dok se javnost “zgražala” nad njegovim izjavama, on je krenuo u konsolidaciju stranke. /**/ Ovdje je pod navodnicima trebala biti i riječ javnost jer zgražala se javnost koju su izmislili mediji, dokaz za to su svi dobiveni izbori HDZ-a od kad ga vodi Karamarko.

VL
BE
beravi
13:24 28.05.2014.

milanović nije definitivno za premijera. ali ovaj je još veća komedija...

VL
UR
uragan
13:06 28.05.2014.

Iinic bi nekaj povedal o partijskom lopovluku o bundes ligi uskoro

VL
Avatar Carrera
Carrera
13:17 28.05.2014.

sad je sasvim jasno da je karmarko budući hrvatski premijer, milanović je stvar prošlosti

VL
DE
desnooo
13:34 28.05.2014.

prijevremeni izbori su neminovnost

VL
DU
Deleted user
13:06 28.05.2014.

Da pojasnim - ima indijska izreka "Muha se ne hvata dok leta uokolo nego lupni je kad sleti!", a koja je poslužila politolozima da objasne gadan, devastirajući izborni poraz Indire Gandhi na izborima 1977. godine kad je također "nadizala živce" svekolikom pučanstvu i totalno se preračunala, ne uviđajući koliko se proširila "zona patnje" u narodu pod njenim premijerskim mandatom. Tako i Milanović sada žanje plodove "upri u cjediljku za limun" političke platforme gdje su nadignuti porezi, uvodi se ćirilica i svakodnevno se bahate s TV ekrana. Kad on vidi da je netko iz esdipi sfere dokačen s nekim zakonom, onda je taj zakon loš i mijenjat ćemo ga. Kad on nekog potkači s zakonom, onda docira puku da je to zakon i da se ne može mijenjati. Kad treba nekog upropastiti zbog par kn viška u blagajni lokala, e tu su - cijela desetina inspektora. A kad medijskom mogulu i inim moćnicima treba oprostiti na desetke milijuna neplaćenog poreza, e onda im se pišu predstečajne nagodbe jer zaboga oni su naši partneri i njima dlaka s glave pasti ne smije. Narod osjeća da tu "ni pravice" i Karamarko je samo lijevak pred klaonicom, gdje utječu glasovi nezadovoljnih koji su odlučili zabiberiti i Milanoviću i gđi Pusić.

VL
Avatar tupson
tupson
13:49 28.05.2014.

najviše se povratku hdz-a na vlast vesele romi kao najčešći korisnici socijalne pomoći a zatim i svi ostali koji istu koriste,jer ova vlada ih je strahovito unakazila pošto danas nemogu dobiti socijalnu pomoć ako imaju automobil u svom vlasništvu ili ako ne žele raditi(oni koji mogu)za opće dobro da si zasluže socijalu,u mom kraju dosta takvih ljudi ogorčeno je moralo odjaviti automobile da bi dobili socijlalu,s porukom da će ,kad hdz dođe na vlast,ponovo ih s guštom prijaviti

VL
PO
peti.ortak
14:17 28.05.2014.

Osuđena zločinačka organizacija na čelu sa bivšim ministrom policije koji nije imao pojma da njegova stranka vrši pljačku stoljeća i tajnik sa lažnom diplomom, to je naša budućnost, strava

VL
JN
Justice.No.1.
13:44 28.05.2014.

Cekaj, neka nam ovaj placeni novinski oglas objasni kako je "special" Karamarko to uspio sa HDZ-om?? Da vidimo glasovi u koaliciji donijele su Tomašić i Petir, nadmocno, preko 70% glasova su od koalicijskih partnera ( a znamo da HDZ-e ima bazu oko 200 000 glasaca), cak i Plenkovic je se posramio ali mora govoriti idemo dalje. Znaci matematika ne valja i netko se voli kititi tudim perjem, i da se napomene ORAH i Savez za Hrvatsku koji ce uzeti SDp i HDZ jos barem 20% glasova na parlamentarnim izborima. I jos da spomenemo raspad SDP koji su glasovali za konkurente SDP . Znaci netko jako pokusava od Karamarka naciniti nesto sto nije on. Ovo su EU izbori koji su za gradane nevazni i nitko nije izasao osim stranackih vojnika a to ankete i izlaznost pokazuje.

VL
OD
odraneol
13:29 28.05.2014.

Da li se čovjek treba ovakvom članku smijati ili tugovati? HDZ tapka u mjestu već godinama i jedino na što se može osloniti je dio članova koji će za njih uvijek glasovati isključivo iz straha za gubitak nepošteno stećenih povlastica i privilegija. Konsolidirana je stranka tako da im je članica druge stranke donijela više glasova od svih HDZ-ovih. No, najsmiješnija je konstatacija o novom planu HDZ-a za oporavak Hrvatske. Jedini njihov realan plan su laži i podmetanja konkurentima poput izjave onog "predsjednika Stožera za obranu hrvatskog Vukovara" da je Milanovićev otac bio ambasador SFRJ u vrijeme ubojstva Bušića ...i nikome ništa. Pa nije lik to sam od sebe izvalio. Netko ga je instruirao jer taj nije čitao ni Komandanta Marka. Ili ona fora da je Josipovićev otac bio zapovjednik Golog otoka. To je jedino što Karamarko i ekipa rade.

VL
KA
kafka
12:53 28.05.2014.

Nedostaje jasna osuda svih nepravilnosti, nemoralnih i koriptivnih radnji koji su se pojavljivali i u HDZ-u. Bez distanciranja od koruptivnih i nemoralnih u svojim redovima nema boljitka na dulji rok. Sadašnji uspjeh mogu zahvaliti prije svega katastrofalnoj, nesposobnoj, nenarodnoj i stranointeresnoj politici SDP-a i HNS-a.

VL
Avatar Robert28
Robert28
13:21 28.05.2014.

Ha, ha, baš me zanimaju nove ankete sdp-ovih agencija. Sve lijeve opcije u njihovim anketama imaju 50% pa i više nego je realnost na terenu. Samo tako dalje nastavite, obožavam gledati šokirane lijeve analitičare na tv-u i čitati pokisle sdp-ove novinare nakon što njihove lijeve partije spuše na izborima.

VL
SL
_Slavonac_
13:19 28.05.2014.

Ovi izbori bili su prava anketa, ono sto narod zeli. Narod zeli HDZ na vlasti i vrijeme je da se to i ostvari

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.