Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA JOSIPA MLAKIĆA

Kako su 'dva vagona Hrvata' do srži ogolila bošnjački nacionalizam

07.08.2022.
u 08:00

Cijeli taj zadrigli govor mržnje, koji je cijelo vrijeme u dosluhu s odlukama međunarodne zajednice, rezultirao je etničkim čišćenjem bosanskih Hrvata, što je gotovo dovršen proces, u čemu su golemu i nemjerljivu ulogu odigrali i hrvatski “komšićoidi”, i lijevi i desni

Komentara 20

DU
Deleted user
08:49 07.08.2022.

Milanović se jedini, tome "prinicipijelno protivio" na način da je davao punu podršku Komšiću i građanskoj BiH dok je bio premijer.

PR
prajdali100
08:36 07.08.2022.

Zašto nitko ne analizira koliko je nestanku Hrvata iz BiH kumovao Mesić !?

RI
rimac444
09:37 07.08.2022.

Na glumatanje slučajnog štetočine mogu nasjesti samo maloumnici, jer taj zdepenjara sa svojom bagrom radio je na razjedinjavanju Hrvata i on je ključni koji je progurao komšića i ostale izdajnike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?