Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka li to i Hrvatsku?
Povratak na članak

Kako se protiv korone bore u Europi? Od zabrane točenja alkohola do socijalnog lockdowna

Nijemci bi kazne od 50 do 1000 eura mogli dobiti ako se lažno predstave prilikom registracije u restoranu, kafiću...

Komentari 7

EH
enigmus-hr
23:07 02.10.2020.

Pa što se tiče stišavanja glazbe to se potpuno slažem, nema mi gore nego sjesti u birtiju i nadglasavati se s muzikom koju nitko ne sluša jer su svi došli s ekipom na cugu pročavrljati. E sad ako zabrane alkohol onda neka si puštaju muziku koliko hoće kad nitko ne bude dolazio.

VL
PE
penellopea92
23:17 02.10.2020.

Fujjj, tko ne prepozna nacisticko ludilo i nacisticke koncologore, u citavome tome medijskome terorizmu, toga treba zatvoriti u ludnicu sa lancima oko glave. Pa ovi vonjaju na kilometre na ljudozderstvo i cisti NACIZAM! Mi iz struke ne mozemo te rigotinegotine vise slusati, a kako je tek jadnima gradjanima sa ovim bolesnim nacistima, ljudozderima, spodobana, zlotvorima teroristima. To sve treba na lomaci spaliti, prve one bolesne naciste gore u Briselu i Berlinu, pa sve ostale skupa s njima koji im se klanjaju.

VL
Avatar Observer48
Observer48
13:32 03.10.2020.

Najvažnije od svega je držati se mjera zemalja EU gdje korona takođe divlja, a odbacivati sa indignacijom mjera koje primenjuje npr Srbija. Ljudinose maske, održavaju distancu isl po preporukama njihovog stožer. I rezultati suda imaju najmanje oboljelih u Europi. Ali oni su nazadni Balkan i na njih se ne treba ugledati. Naš politički stožer s ponosom objavljuje svakog dana sve više zaraženih. Plenki i Willy ponosni a narod komentira sve stupidnije

VL
Avatar Joejordan
Joejordan
10:15 03.10.2020.

Škotska je jedina zemlja na svijetu gdje je glazba u restoranima i kafićima zabranjena potpuno, a i sve se zatvara u 10 navečer,čak razmišljaju da uvedu 2 tjedna total lockdown 2 tjedna za vrijeme školskog raspušta koji će trajati 2 tjedna za par tjedana, council je ima zaposlenike koji idu okolo i upozoravaju sve one koji ne zatvore objekat u 10 sati čak i prijete globalna,a policija samo kuži okolo s maricama.

VL
LE
LeonardoGoldman
23:19 02.10.2020.

Čini mi se da će u budućnosti biti lockdowna zbog prekomjernog prdjenja u određenim kvartovima kako bi se smanjile emisije CO2.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.