Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
operacija
Povratak na članak

Pročitajte detalje akcije Oluja kojom se oslobodila domovina

Ministar obrane Gojko Šušak na konferenciji za novinare 8. kolovoza obratio se javnosti priopćivši da je Oluja bila uspješna. Toga dana neprijatelj nije pružao znatniji otpor osim pojedinih dijelova 39. banijskog korpusa.

Komentari 25

Avatar Idler 3
Idler 3
12:29 05.08.2014.

Te davne 95-e mi smo za 24 sata ušli u Knin, terorističko središte i glavni grad. Postavili smo najveću i najljepšu zastavu na tvrđavu. Puno godina kasnije i naš voljeni general je oslobođen čime je priča konačno dobila svršetak....i to je to. Poražena strana se ima pravo srdit, tražit opravdanja, izmišljat razloge....al rezultat na semaforu nemreju promijenit. Još jednom svim Hrvaticama i Hrvatima sretan ovaj velki dan !!!

VL
Avatar future Gohan
future Gohan
13:58 05.08.2014.

To su bili dani kada smo mogli biti, kada smo bili ponosni što smo Hrvati, obranili smo se i oslobodili zemlju od fašitičke okupacije podpomognute lokalnim separatistima, otišli su oni, večina, koji su mrzili svog susjeda, samo zbog nacije i/ili vjere. Nažalost, ubrzo, mi kao narod sve smo to profučkali, i danas kao danas, nemamo na što biti ponosni osim na povijest i tu davnu 95tu kada smo svi disali kao jedan... nadajmo se da ubuduće generacije će znati to cijeniti i izgraditi novo društvo na papelu ovog trulog današnjeg.

VL
OD
odgovorni
12:22 05.08.2014.

Samo plači lenjine. Posijali ste sjeme zla i počeli ubijati sirotinju po selima ubrzo vam se razbila o glavu za sva vremena. Hrvatsku nazivate zločinačkom jer vam je svima vama bradatima oprostila zakonom o aboliciji, bili vi oprostili? Neka vas tamo gdje ste uvijek vikali da želite biti. Ostavite nas u miru...

VL
MD
mara-danda
14:32 05.08.2014.

cirkus kolorado... sve je dogovoreno... sprdnja od rata i drzave...

VL
Avatar grof Sava vladisavljević
grof Sava vladisavljević
14:36 05.08.2014.

Od čega se oslobodila domovina?

VL
Avatar grof Sava vladisavljević
grof Sava vladisavljević
14:38 05.08.2014.

Da nije bilo Amera ne bi vi napravili novi genocid . Ali ćete kad tad odgovarati za svoje postupke.

VL
RA
Rangostar
13:48 05.08.2014.

Je li oluja u Bosanskoj posavini puhala u suprotnom smijeru ? Hrvati iz Bosanske posavine sada žive u Kninu i sanjaju o povratku dok Kninski srbi imaju njihove kuće u posavini. Mala razmjena teritorije ! Oliju mogu slviti Zagrepćani,Zagorci i ostali gdje rata nije ni bilo,svi ostali su luzeri na neki način.

VL
DU
Deleted user
14:24 05.08.2014.

Domovinski rat je temelj moderne Hrvatske Države i zalog za budućnost mladim naraštajima, koji trebaju i moraju održavati spomen na takav veliki događaj u Hrvatskoj povijesti , koji ulazi u ravan sa svim velikim povijesnim događajima u Hrvatskoj od stoljeća sedmog...

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
12:55 05.08.2014.

Pa sam Šušak je priznao da nije bilo otpora to nisam ja izmislio.Gdje je bilo imalo otpora a nije bilo gardijskih brigada domobrani su stali,zato su domobrani najžešći slavljenici jer su mogli oslobađati napuštena mjesta bez imalo otpora.

VL
Avatar grof Sava vladisavljević
grof Sava vladisavljević
15:00 05.08.2014.

Pre nego što lupate minuse dobro razmislite svojom glavom

VL
Avatar hrvo
hrvo
12:38 05.08.2014.

Možeš ti lenjine pisati što hoćeš, jer ako nikoga nije bilo samo činjenica kojom se potvrđuje da su čiriličari kukavice

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
11:11 05.08.2014.

Ako neprijatelj nije pružao ozbiljan otpor po čemu je tad Oluja veličanstvena operacija .Cijela HV je bila u Oluji a VRSK se izvukla pet dana prije osim nekih manjih jedinica koje su bile beznačajne.Sve je to predstava za javnost političkih elita.U ratu je bilo bar deset krvavijih akcija od Oluje.HV je ulazio i oslobađao prazna mjesta i to su činjenice koliko god to nekome smetalo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.