Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muke na šalterima
Povratak na članak

Kako rade vaši gradski službenici? Sada imate priliku da ih ocijenite

Sve je po zakonu. Imam i mišljenje povjerenice da ime i prezime službenika nije osobni podatak koji uživa zaštitu, kaže V. Knežević

Komentari 7

GR
grebza
13:28 29.09.2018.

Bravo! Možda će ipak izaći iz kategorije nedodirljivih. Svaki rad se mora valorizirati pa zašto nebi i njihov jer plaće dobivaju od nasih novaca.

VL
ZA
zagrebstari
07:49 29.09.2018.

Da ih ocjenite, pa koji je ovo jezik.

VL
MI
miki45
08:53 29.09.2018.

zg banka toliko saltera jedna radi druge negdje pozadi a na zadnjem salteru zove neke posebne

VL
FR
franct
08:36 29.09.2018.

...sad ih imate priliku ocijeniti.

VL
MI
miki45
08:52 29.09.2018.

mozemo porezna najlijeniji nepristojni ------gradski redari od jeran do deset minus deset ----veterinarske inspekcije minus deset ----poduzece za ceste minus deset jametine po cesti drvece na cesti ----gradske inspekcije podmicene nerade svoj posao ----nista ne funkcionise kako treba

VL
IB
iva.begovic
10:32 29.09.2018.

Odavna građani mogu davati pritužbe na rad državnih službenika. Ali kako je to zamišljeno? Tako da se prigovori podnose Ministarstvu uprave, da građani o tome nisu obavješteni i da procedura nije brza i jednostavna. Frustracija se ohladi dok se iščačka kome, kako i kada te biva jasno da je procedura s namjerom skrivena od javnosti i komplicirana. Zato pozdravljam ovu aplikaciju tj. internet stranicu. I imam prijedlog, neka se u ocjenjivanje uključe i inspekcijske službe. Neki inspektori iz objesti, zloće ili da bi prikazali da više rade: prekoračuju svoje ovlasti, kažnjavaju kada nije potrebno, suptilno prijete i reketare stranke. A neki inspektori imaju razumijevanja za poduzetnike, koriste najblaže mjere, informiraju i slično. U osnovi radi se o karakternim, osobnim razlikama pojedinih službenika-inspektora ali te razlike čine bitnu razliku za građane i trebale bi se vrednovati.

VL
FI
fiona1412
08:19 29.09.2018.

Nažalost ideja je možda dobro zamišljena,ali kod nas će imati suprotan ili nikakav efekt.Nije uvijek korisnik usluga u državnim upravama u pravu niti gost restorana niti kupac u dućanu. Naravno u svakom poslu ima iznimki,ali ljudi su skloni izmišljanju,laganju prema uslužnim djelatnicama. Tko garantira da mene neće popljuvati neka tamo osoba koja se skriva iza anonimnosti jer mu je taj dan sjb... pa se mora na nekome istresti ? Ako već imaju pritužbe neka se predatave imenom i prezimenim i predoče dokaz na što se žale i što nije h redu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.