Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSKUPLJENJA NE STAJU

Kako preživjeti krizu? Čega se ljudi sve moraju odreći i na čemu štedjeti, potezi građana mogu biti ključni

22.06.2022.
u 21:00

Čega će se sve morati odricati umirovljenici, prosječno plaćeni radnici i obitelji s djecom, pogotovo na jesen kad počne škola i zapljusnu ih još jače troškovi hrane, energenata, odjeće i nužnih potrepština za djecu? Ni dosad si gotovo polovica građana nije mogla priuštiti tjedan odmora za sve članove kućanstva izvan mjesta stanovanja.

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Zavratnica
Zavratnica
21:30 22.06.2022.

Krizu prezivjeti izlaskom iz Europske unije, posljedično otkazivanjem uvođenja Eura i uspostavom suverene države.

HR
Hrvoje5
21:40 22.06.2022.

Slušaj dobro, Ursula,i eu hunto,ja se neću ničeg odricati, još cu i više trošiti da vam se vaše imbecilne sankcije razbiju o masonske tikve

PH
Petarstijena-HR
22:04 22.06.2022.

Prekinite sankcije Rusiji i obnovite trgovinske veze,dok nisu počeli masovno neredi po EU...,gladna usta vas neće pitati tko ste i što ste,ovi što su nametnuli sankcije....,inače ćete bježati preko granice,kad vas narod stjera..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?