Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNI GUBITAK

'Kako, o kako ću sad živjeti bez svoje Petre? Petra, Petrice moja...'

Mercedes
Foto: Admir Sinani/ePodravina.hr
1/2
20.05.2017.
u 15:42

U petak u 2 sata ujutro živote su izgubili Petra (17) i Alen (28)

U petak u 2 sata ujutro život je izgubila Petra (17). Automobil marke Mercedes sletio je u potok Koruška u Križevcima, a poginuo je i vozač automobila, Alen Križanić (28).

- Kako, o kako ću sad živjeti bez svoje Petre? Petra, Petrice moja - uzaludno je ponavljala Petrina shrvana majka, pišu 24sata.

Petra je ušla u njezin život kad je imala godinu dana. Posvojila ju je s godinu dana starijim bratom Draženom te ju je sa suprugom odgojila kao da joj je rođena kći.

Mlada djevojka prije dva mjeseca napustila je srednju trgovačku školu i povremeno počela konobariti.

Prijatelji i poznanici tragično stradale Petre i jučer su se na Facebook profilu opraštali od nje. Svi kažu da je bila vrlo dobra djevojka. Prije koji dan fotografirala se za novu osobnu iskaznicu, koju, nažalost, nije dočekala.

- Zašto baš ti? Počivaj u miru, malena - napisala je kolegica.

Kobne je noći u automobilu bilo još dvoje putnika koji su lakše ozlijeđeni i prevezeni u koprivničku Opću bolnicu, prenosi 24sata.

U policijskom priopćenju stoji da je uzrok nesreće neprilagođena brzina. Vozač se velikom brzinom kretao Zagrebačkom ulicom. Blizu benzinske postaje prešao je na suprotnu stranu u lijevom zavoju. Pokušavajući se vratiti u svoj trak, izletio je s ceste, pokosio aluminijski stup javne rasvjete i autom se zabio u 15 metara udaljen potok.

Komentara 3

Avatar dr. Evil
dr. Evil
23:21 20.05.2017.

Velika bol da...pogotovo za obitelj žrtve..gas na autu nije se stisnuo sam od sebe već od ubojice

VO
volontiranje
19:11 20.05.2017.

Velika bol za obje obitelji

Avatar babas
babas
04:29 25.05.2017.

Dvoje lakše ozljeđenih u ovom autu? Sav je smrskan,nevjerojatno! Sućut obiteljima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije