Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEČNA ŽRTVA GEOPOLITIKE

Kako je Zapad okrenuo leđa Kurdima: Opet su iskorišteni, sada su ih izdale najdemokratskije zemlje

03.07.2022.
u 12:39

Tisuće kurdskih boraca ginule su da bi svijet oslobodile od ISIL-a, a nakon što su u tom ratu pobijedili, leđa su im okrenuli SAD i Rusija, a sada i Europa

Komentara 15

ĆO
Ćovijek
12:57 03.07.2022.

Proveo sam nekoliko mjeseci na istoku Turske okružen skoro pa isključivo Kurdima. Nigdje nisam naišao na takvu susretljivost kao tamo. Fantastičan narod i svugdje sam bio toliko prihvaćen da mi je bilo neugodno.

5S
505.scrtom
12:59 03.07.2022.

to sam neki dan napisao, švedska i finska su izdali hrabre i časne kurde koji su se na strani zapada borili protiv radikalnih isilovaca i tako se uvukli erdoganu u guz samo da erdo odblokira njihov pristup natosavezu. obična farsaa i licemjerna sramota zapada i nedemokratski potez nekog pustiti da iskrvari.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
12:52 03.07.2022.

Ovo je prvi članak koji komentira postupak Finske i Švedske, koje su potpisivanjem sporazuma s Turskom pogazile sve demokratske principe i standarde u zaštiti ljudskih prava. Zato pohvale autoru, kojega sam ranije često kritizirao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?