Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI NOĆNI RAZGOVORI

Kako je Talijanka Meloni slomila Orbána: Clj je bio da ne podijelimo Europu

02.02.2024.
u 22:15

Mađarskoj je prijetila opasnost da novac koji pripada našoj zemlji bude uzet i preusmjeren u Ukrajinu, rekao je Orbán

Komentara 9

NE
NervozniPoštar
00:03 03.02.2024.

Eto, sad je sve super.. ako već nije Rusija slomljena bar je Orban slomljen. Rat se može nastaviti. Bravo!

FR
franco1
23:38 02.02.2024.

Kakvo kocenje i slicno? Drzave imaju svoje interese i to je to. Ideja EU nije bila oduzeti suverenitet drzavama vec kooperacija i zajednicki interesi i uvazavanje drugacijeg misljenja. Zato se uvela mogucnost veta za bitna pitanja. Zasto uopce postoji onda mogucnost veta ako se "mora" glasati kako EU vijece odredi? Cemu onda sve to? Uvedimo samo jednu vladu, proglasimo EU federacijom i oduzmimo svima suverenitet i mogucnost odlucivanja....kad vec ne smije nitko koristiti veto, a da mu se ne prijeti i vrsi pritisak.

Avatar miro666
miro666
23:31 02.02.2024.

Jbg..Dala mu...i slomila ga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije