Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.03.2014. u 14:00

Petljao je nešto o ugradnji srčane premosnice, pa uplašen najavom skidanja saborskog imuniteta odlučio odgovoriti skidanjem košulje te zavapio: "Srce da vam pokažem ovdje ne bi bilo dovoljno"

Ima nešto u toj krhkoj silueti Angeline Jolie, dok tako stoji u crnini usred Memorijalnog centra Potočari, što bi svakog onog tko se usudi pomisliti na seksualno nasilje u ratnim sukobima trebalo odvratiti od njegova nauma i natjerati ga da u sebi zatomi zvijer. Upravo to njezina je misija koju je jučer pronijela izmučenom Bosnom, a susret sa srebreničkim majkama na lice joj je natjerao suze koje je pokušala sakriti.

Vješto oko kamere ipak ih je uhvatilo, pa su i sve hrvatske televizijske kuće redom, posve ispravno, zabilježile ovaj prizor. Premda su se u Sarajevu uprizorili i članovi hrvatske vlade, a cijeli događaj u inicijativi britanskog ministra vanjskih poslova imao i važan međunarodni predznak, ova vijest ipak nije plasirana kao prva u središnjim dnevnicima. Zasjenila ju je jedna mučna priča iz grada na istoku Hrvatske čija sudbina po mnogočemu podsjeća na onu srebreničku. U središtu ove priče našao se vukovarski gradonačelnik Željko Sabo koji pretendira biti glumac kalibra, barem, spomenute Jolie, pa je poput nje, koja je u Bosni upriličila svojevrsni striptiz duše odlučio uprizoriti nimalo suptilni striptiz pred kamerama. Petljao je nešto o ugradnji srčane premosnice, pa uplašen najavom skidanja saborskog imuniteta odlučio odgovoriti skidanjem košulje te zavapio: "Srce da vam pokažem ovdje ne bi bilo dovoljno". I ovaj će čin, baš kao i glumičin, imati stanovite posljedice, a to su treći izbori u četiri godine koji će Vukovarce koštati pola milijuna kuna, čulo se s RTL-a. Ostaje nada da je Sabo navečer u dnevniku čuo glumičine riječi: "Da se više nikad ne ponovi".

PLUS

Vesna Pusić kao gošća Dnevnika dobar je odabir urednice Sanje Mikleušević zbog gomile otvorenih aktualnih pitanja na koje može odgovoriti samo šefica HNS-a

MINUS

Kada se već činilo da je među novinarima naposljetku postignut konsenzus da se Zdravku Mamiću više ni riječ ne pripusti u eter, ugostio ga je Velimir Bujanec

>> HDZ i HSP AS protiv Sabina proračuna, izgledni novi izbori u Vukovaru

Komentara 9

OS
osica
17:41 29.03.2014.

ma dajte molim vas -" cirkus očajnika "s aparatićem ispod kože- ,a viče operirao sam srce - zaboravite pekmez"

HE
hercegovačkiponos
18:58 29.03.2014.

Pusićka bila suorganizator "nečega" u Sarajevu o silovanim ženama?!?! Nije davno bilo, kad su je silovane Hrvatice molile da ih primi na sastanak, ona ih je pozvala da idu u Split na podršku gay paradi! Je li može niže i nemoralnije?

HE
hercegovačkiponos
18:55 29.03.2014.

"Upravo to njezina je misija koju je jučer pronijela izmučenom Bosnom, a susret sa srebreničkim majkama na lice joj je natjerao suze koje je pokušala sakriti. Vješto oko kamere ipak ih je uhvatilo, pa su i sve hrvatske televizijske kućee redom, posve ispravno, zabilježile ovaj prizor." _______________ Koliko ja znam Angelina je glumica, i šta god da učino, ona ZNA da je kamere snimaju... Zašto naše , barem naše Hrvatske kamere ne snimaju suze naših majki, sestara i kćeriju za svojim najmilijima??? Uvijek nam je nešto tuđe važnije od našega? Zašto i dokle?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije