Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kako je najljepši Advent u Europi ispao najkorumpiraniji

Cijelu ovu rabotu s adventskim kućicama još od prošlog tjedna istražuje Uskok. Možda upravo u tome i leži tajna Bandićeve samouvjerenosti

Komentari 14

KU
Kultura
14:38 04.12.2019.

Dati 226 kucica po 3300 kn svojim ljudima bez natjecaja koji ih dalje daju u podnajam za 50.000-100.000 kn nije kriminal? I onda nas glupe face sa televizije ispituju vjerujete li u hrvatsko pravosudje?!? Ma m ismo prokleta nacija.

VL
RZ
Rocky.Zg
18:36 04.12.2019.

Ne zarađuje grad na kućicama, nego bandićevi pajdaši , koji onda i njemu daju svoj dio. Grad zarađuje ništa od ovakvih poslova, pa mora namaknuti novce na drugi način. Zato je nama u Zagrebu najveći prirez na plaću. Znači da bi svi u gradu Zagrebu imali manji prirez ( i time veću plaću ) da grad a ne pajdaši zarađuju na ovakvim poslovima. To je bit korupcije. Nadam se da ce mu plavuša što prije nositi kolače.

VL
ZI
zip123
20:29 04.12.2019.

Kako?Lako.

VL
Avatar Zgubider..
Zgubider..
18:16 11.12.2019.

"...Kako je najljepši Advent u Europi ispao najkorumpiraniji..."___Pa zna se da kod nas mora sve biti naj...

VL
KO
Kolibri
10:02 05.12.2019.

Glasali ste, uzivajte!

VL
PE
pepita005
20:38 04.12.2019.

Sramota za Grad Zagreb i ovu turističku atrakciju, a još koliko toga tek ima isplivati na površinu..

VL
DO
domxerex
16:20 04.12.2019.

Vidimo pravi se hajka od koje opet neće biti ništa kao ni zadnji put kada ste ga hapsili. Primjetan je stari komunistički obrazac gdje se čovjeka prvo sudi i sudi preko pristranih medija. Time se vrši pritisak na pravosuđe koje tada mora hapsiti uz nedostatak dokaza. Tada bi ste u komunizmu pristupili fabriciranji i podmetanju dokaza. Sada to već postaje problem pa svi ti vaši montirani politički procesi propadaju. Da vi imate dokaze taj bi već bio u zatvoru, ovako di ete drku i prašinu u pripremi pred nove gradske izbore gdje će te opet izgubiti jer ono levo strašilo nema program osim ponuđene mržnje protiv hercegovaca, bosanaca, dalmatinaca, slavonaca, i drugih dođoša i dotepenaca iz drugih dijelova hrvatske. Ukratko protiv većine žitelja grada Zagreba. Zanimljivo je za primjetiti kao su joj mili dotepenci i dođoši iz nekih nama susjednih država koje mrze našu domovinu i koji su ratovali protiv nje. Čak i migranti su joj miliji od hrvata.

VL
BA
bakulušić
15:03 04.12.2019.

Otkad je Bandić napustio SDP i samostalno krenuo u politiku, neprestano je na meti novinara, medija i pravosuđa te raznih grupa i nakupina zaostalih iz propale države. Sjašite sa čovjeka ili ga zatvorite i osudite ako je kriv.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.