Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTOGALERIJA
Povratak na članak

Kako je Mostar izgledao tijekom rata, a kako 20-ak godina poslije...

Komentari 11

ZE
zebra11
12:01 29.11.2017.

Kako Mostar izgleda? Pa tamo gdje su većina Hrvati se gradi i radi, zaposlenost je visoka, dobar natalitet, npr. najbrže rastuča u regiji IT kompanija NSOFT je iz Mostara koju vode Hrvati, a tamo gdje su Bošnjaci većina, nezaposlenost jee 50%. i da 3000 Bošnjaka ne dolazi raditi u dijelove grada gdje su Hrvati većina i za Hrvate, nezaposlenost među Bošnjacima bi bila 80%. Bošnjaci nakon rata ništa u svojim dijelovima grada nisu napravili, toliko o tome koliko su Bošnjaci sposobni samoorganizirati se. U Sarajevu imaju stalne redukcije vode, tamo gdje su muslimani dominantna većina, tamo vlada nezaposlenost i neorganiziranost. Jedna Tuzla koja ima 120 tisuća stanovnika, zaposlenih je 22 tisuće, a u dijelovima Mostaru u kojem živi 55 tisuća Hrvata odnosno gdje su Hrvati većina zaposlenih je 20 tisuća, dobru zaposlenost Mostara narušava bošnjački dio Mostara.

VL
Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
11:26 29.11.2017.

A jeste našli slike iz najšugavijeg dijela grada. Pokažite kako izgleda Zapadni Europski Hrvatski dio.

VL
DU
Deleted user
13:09 29.11.2017.

Koliko Mostara je porusila JNA prije nego sto su istjerani?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.