Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Užasno je smrdio'

Kako je morski pas završio u vlaku podzemne željeznice?

morski pas
Instagram/B Sanchz
08.08.2013.
u 07:19

34-godišnja Isvett Verde se šokirala kada je vidjela "psinu" u vagonu. - To je bio jedini prazan vagon, naravno da nešto nije bilo u redu - kazala je Verde.

Putnici podzemne željeznice u New Yorku ostali su šokirani kada su na podu vlaka, ispod sjedala, ugledali uginulog morskog psa dugačkog 1,2 metra, piše Sky News.

- Ušao sam u vagon i na podu je bio poprilično velik morski pas. I smrdjelo je strašno - kazao je njujorški 20-godišnji student Brandon Sanchez, piše New York Post.

Student sumnja da je to bila namještena prevara jer Discovery Channelu je 4. kolovoza počeo "Tjedan morskih pasa".

- Mislim da ga nitko nije ubio i stavio tamo - rekao je Sanchez i dodao kako je morskog psa netko vjerojatno donio u vlak i ostavio u šali.

34-godišnja Isvett Verde se šokirala kada je vidjela "psinu" u vagonu. - To je bio jedini prazan vagon, naravno da nešto nije bilo u redu - kazala je Verde. - Pogledala sam oko sebe i ugledala mrtvog morskog psa - rekla je Verde i dodala "jadan morski pas, to je tako tužno". Nakon što je vlak stigao do terminala Ditmars Boulevard u Astoriji, službenik je utvrdio da je morski pas uginuo i bacio ga je u smeće.

>>Najveći pehist na svijetu? Ugrizao ga morski pas, udario grom...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije