Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privatne objave i vizije
Povratak na članak

Kako je Marija uznesena na nebo

Smrt Blažene Djevice Marije i njezino uznesenje na nebo detaljno je opisala bl. Anna Katharina Emmerich, koja je imala vizije. Crkva ih smatra privatnim objavama

Komentari 32

JO
jocoudriga
17:59 15.08.2019.

Vizije!?!? Ni pisma ni slova ni adrese, nikakvog opipljivog povijesnog zapisa ili materijalnog traga o dotičnoj nije ostalo a eto ekipa vidovnjaka zna da je otišla u nebo....kojim i kakvim pogonom ni mukajeta.

VL
Avatar krcedolac
krcedolac
18:04 15.08.2019.

Ovako u svojim vizijama J.K.Rowling opisuje kako Harry Potter leti na metli.

VL
Avatar VOXRATIO
VOXRATIO
20:59 15.08.2019.

Treba li uopće posebno naglašavati onaj prvi, ključni dio članka? O ovome nema niti riječi u Novom zavjetu, a ništa se o ovome nije znalo niti neposredno prije nicejskog koncila 325 AD. Tri stoljeća nakon navodnog Isusovog uskrnuća! Eeej, tri stoljeća, a onda još koje stoljeće je moralo proći da bi crkva počela sramežljivo gurati koncept štovanja Marije kao paralelnog božanskog bića. To i čitav niz sitnica koje su se nastavlie kalemiti na katoličanstvo u idućih 1000 i kusur godina bilo je povod za reformacijom jer se netko sjetio , konkretno Luther, da 'ovog nema nigdje u Novom zavjetu, a ovog tamo niti u naznakama u cijeloj Bibliji' Eh, duga je to priča, ali zato za one koje zanima knjigu iliti knjige u ruke, pa polako. I google nije loše rješenje..

VL
NE
nemanatrag
18:16 15.08.2019.

Isto je bilo i sa Elvisom i Lennonom....

VL
GM
gmižić
20:50 15.08.2019.

Ovako je otprilike napisano i sveto pismo , kako nastaju i fantastične priče ovih "vizionara"...Nitko nije ni vidio ni upoznao u stvarnosti likove o kojima pišu i fantaziraju niti su vremenski tamo mogli biti....Sve priče nastaju puno godina poslije i i ne pišu ih pouzdani svjedoci.Što su novije to su priče fantastičnije. Ne iznenađuje da hrpu detalja iz pseudobiografija Marije pisci kanonskih evanđelja prešućuju jer očito o njima pojma nemaju jer su naknadno izmišljeni.Zato i postoje brojne nepodudarnosti i nelogičnosti u samim evanđeljima . Crkvi nisu strane tekstualne interpolacije, neprovjerene legende i apokrifi koje kasnije postaju kanonska istina...i sam slučaj Međugorja spada u kategoriju fantastčnoga iz iste kuhinje.

VL
CH
chemica
17:12 15.08.2019.

Psihofarmaci izliječe svaku navodnu viziju i vizionarku. To im je i svrha, liječenje bolesnih ljudi. Bazirati jednu cijelu religiju na vizijama luđaka...Jezovito i krajnje neodgovorno.

VL
DH
dalibor.hren
20:25 15.08.2019.

Izgubljeni u prijevodu: Kako može RAZGOVJETNO gledati???

VL
Avatar Pancevac
Pancevac
17:24 15.08.2019.

Gde sve to pise u Bibliji? Pasus?

VL
DM
drazen.muhvic
22:36 15.08.2019.

Bajka o vuku i sedam kozlića mi izgleda puno stvarnije od ovoga...

VL
CR
CroZrakomlatNo1
22:25 15.08.2019.

Ajme Bože dragi oprosti komunistima koji govore gluposti! Bože moj, Ti dobro znaš, da pravo srce Hrvatsko bije za tvoju Ljubav! Budi siguran, dragi Bog, kako se hrvatska nacija neće iznjevjeriti tvojoj velikoj Ljubavi prema hrvattima i hrvatskoj i če če ostat Bogubojazna i na Tvom raspolaganju dok nas ne povedeš priko Jadranskog mora i naseliš nas u samom Vatikanu!

VL
Avatar Pancevac
Pancevac
18:40 15.08.2019.

Zasto mi izjavljujes saucesce,pa Niko mi umro nije,Bogu 'fala.

VL
ZI
zimerman
07:29 16.08.2019.

Ovakve podrugljive komentare nisam nikad pročitao ,ovo je stvarno sramota .Ni Dnevni Avaz nebi dozvolio ovakve ponižavajuće i podrugljive komentare o Blaženoj Djevici Mariji .

VL
CR
CroZrakomlatNo1
21:49 15.08.2019.

gospa Marija je bila Hrvatskog podrijetla, a njezin muž židovski tesar. Tako da smo mogli zakljućit da je Bog i prije toga znao, da če ga "njegov" izabrani židovski narod izdat i ubit mu Sina. Nakon toga Bog je sebi izabrao Hrvatski narod! Polako dolazi Vrime, kad če nas dragi Bog povest priko jadrana, kako je nekad poveo zidove priko crvenog mora. Zidove je vodia Mojsije a nas ce (bar kako izgleda) povest Sv. Stepinac. Židove je Bog naselia u palesini, a nas će naselit u samom svetom Vatikanu!!!! Stepinac će ostat za uvik Papa i vodit RKC pravim Božjim putem, a ne kako to sada rade moderne Pape¨!!!! Zahvalimu Bogu i Mariji koja se je vratila svome narodu u Medjugorje!

VL
Avatar southman
southman
18:19 15.08.2019.

Navodno je Gospa Vicki ispričala i ova zapisala kompletan svoj život. Neka rukopis uzme Bergolio i pročita ako želi !? Mada njega zanimaju druge stvari.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.