Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVAŽNIJI DAN U ŽIVOTU

Kako je mala djeveruša mladenki ukrala šou

svadba
Foto: Screenshot/YouTube
30.07.2016.
u 10:00

Tom i Katie Quirk bili su usred izmjenjivanja bračnih zavjeta kad se dogodilo ovo

Obično je mlada u središtu pozornosti svake svadbe, no ne i ovaj put. Kako javlja Mirror, jedna je mala uzvanica ukrala šou i postala nova zvijezda internet forvarduša.

Tom i Katie Quirk bili su usred izmjenjivanja bračnih zavjeta u predivnom okružju Albert Park Lakea u australskom Melbourneu kad im je trogodišnja nećakinja Chloe upala u kadar. Sekundu kasnije u kadar ulijeće i njezina mama pokušavajući je uhvatiti prije nego što joj dijete padne u vodu ili uradi neku drugu nepodopštinu.

- Nisam mogla vjerovati kad sam vidjela svoju sestričnu kako mahnito juri i samo sam pomislila: o, ne, zar se ovo doista događa - prepričavala je kasnije mladenka.

Na trenutak se činilo se da će svadba propasti no veseli smijeh ubrzo se pojavio na licima mladenaca, matičara i svih prisutnih pa je svadba nastavljena kao da se ništa nije dogodilo. 

A u sljedećim godinama imat će što prepričavati na godišnjicama braka.

>> Posramili je jer se na svadbi pojavila u ovoj haljini!

Komentara 4

TO
Tomislav
12:26 30.07.2016.

Boze koji optereceni ljudi

RI
rikavac
15:36 30.07.2016.

vecernji treci put mi brisete komentare

DU
Deleted user
22:49 30.07.2016.

Svadba će propasti jer je dijete uletjelo u kadar ??? Ovdje se stvarno ne zna je l' gluplji onaj tko objavljuje ovaj članak ili mi koji kliknemo na to i čitamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije