Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem
Povratak na članak

Kako je kuna pobijedila krunu, a lipa banicu

Euro bi mogao zamijeniti kunu kad joj bude trideset godina.

Komentari 3

BS
@bserver
00:32 30.05.2019.

"euroforija" je ješka za bedake. Upravo gledamo na HRT-u o "poštenju" londonskog podzemlja, bankarsko-elitističkih interesnih grupacija koje nesmiljeno desetljećima sišu enormno bogatstvo na račun naivnih poreznih platiša. Koji sve uredno plaćaju dok elita ne plaća ništa!? Naprotiv, države njima plaćaju. To je globalna mafija koja uništava cijele kontinente. Euro je samo jedan od alata masovne eksploatacije i uništenja. Vlast je korumpirana u svim zemljama i po svim kontinentima. Narod to plaća

VL
Avatar scubacro
scubacro
23:05 29.05.2019.

...sva ce 'euforija' spasti kada shvatite da vise ne raspolazete sa 'tisucama', nego sa 'stotinama'..to ce biti prva kost koja ce se zaglaviti u hrvatskim grlima...he, he, he... bar ce biti interesantno pratiti taj dogadjaj u hrv. i poslije toga, razvoj situacije...he, he, he....neprocjenjivo..

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
02:10 30.05.2019.

Ma ljudi da li je to moguće da Večernji list, neovisnu državu trpa sa Bugarskom u isti koš za smeće (najsiromašnije EU države). Neovisna hrvatska država možda nije tako bogata financijski, ali je prebogata sa kako vjerodomoljubnim igrama, a bogamii i sa dugovima. Najvjernijem stadu našeg Hrvatskog Boga, po praćenju bezbrojnih igara ne treba čak ni kruha, kao ni krova nad glavom, pored plavog hrvatskog Neba. Istina postoje i izrodi koji napuštaju igrački Raj zemaljski u potjeri trbuhom za suhim kruhom. Neka im je srećan put bez povratka, a ZNA SE vjerodomoljubi će uživati u Raju zemaljskom švicarskog tipa, put za koji im je pokazao naš Otac Domovine, Vrhovnik i Mesija Franjo. Najvjernije Božije stado je dobilo ono za čim je milenijima tužilo i u ljutom boju zaslužilo (po tamnici je stupilo u grobnicu naroda).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.