Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOJE GOD PLOČICE...

Kako je Kosovo postalo neovisno: NATO štiti od rata, a Kosovo vozi svojim putem

29.08.2022.
u 19:48

Posljednjih tjedana pojačane su napetosti između Kosova i Srbije, ovaj put zbog registarskih pločica. Koje god pločice bile, Priština ide dalje svojim putem neovisno o Beogradu

Ključne riječi

Komentara 8

KO
koraknaprijed
20:42 29.08.2022.

Mora da mu je gadno kad mu je Jesenovac bolji od Beograda.

Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
20:19 29.08.2022.

AV potpisao sebi smrtnu presudu .

SD
sdragan
07:11 30.08.2022.

Daleko je neovisnost...Predaleko! Ovdje svi komentarišu neznajući pravo stanje na Kosovu. Kurti pronalazi neke male detalje gdje pokušava odnjeti političke sitne pobede. Nema ovdje nikakve neovisnosti, već samo ustupka Beograda zarad mira na terenu i lakšeg života običnog naroda nana Kosovu. Kurti je mnovo toga obećao biračima...I sada mora praviti konfrotacije sa Srbijom. Na njegovu žalost, sve je manje strpljenja i u EU i u SAD za njegove gluposti...Jednostavno umorni su od njega. Pitanje je trenutka kada će Srbija usloviti sve dalje pregovore sa implementacijom "Zajednice Srpskih opština" od strane Prištine. To je potpisano Briselskim sporazumom još prije deset godina i ništa po tom pitanju nije uradjeno. Kurti će biti u velikom problemu ako mu Srbi izadju iz institucija, sudova, vlade i parlamenta...A to je sledeći korak ako ovako bude nastavio da se inati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?