Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANKOVIĆ PODRŽAO
Povratak na članak

Kako je jedan antenski stup dignuo Lopud na noge: Stariji od 30 godina draži im je od novog, visokog 36 metara

Akcijski tim uključivat će stručne neutralne osobe ovlaštene u području telekomunikacija i predstavnike stanovnika Lopuda, naveli su

Komentari 9

PO
poluprovokator
10:15 28.01.2022.

Ostavite im mjesec mobitele i televizore bez pokrivenosti signalom i onda im postavite novi antenski stup;-) Svi misle da signali dolaze "sami od sebe" a ne iz raznih odašiljača i baznih stanica.

VL
Avatar kastanjer2
kastanjer2
10:10 28.01.2022.

Ni onaj prvi im se nije sviđao samo tada nisu smjeli protestirati. Ako je znanost rekla da treba od 36 metara, što se onda ovi trebaju buniti protiv znanosti? Hoćemo li poštivati znanost ili nećemo?

VL
NO
No1
11:28 28.01.2022.

U TV prilogu se vidi da ne zbrinjavaju niti svoj otpad. Nego ocekuju da to netko odradi umjesto njih. Ako to netko ne dode pokupiti, oni samo trpaju na gomilu i cekaju da to samo od sebe nestane. Isto ii sa odasiljacima. Svi hoce savrsen signal mobitela, brzi internet, kvalitetan TV signal, ali ne i da imaju antene, stupove, zbrinjavanje smeca na smetlistu u svom susjedstvu. Nego se treba organizirati prosvjed! Jer njima "zraci"! Jer njima "smrdi" smece! Pa, normalno da zraci. Svaki mobitel zraci! Svaki odasiljac zraci. Inace ne bi radio! Svako smece smrdi! Svaka nuklearka proizvodi struju, ali i radioaktivni otpad kojeg se mora rijesiti. Otkud samo ispadaju takvi ljudi... stvarno mi je nevjerojatno.

VL
PO
pole
11:05 28.01.2022.

Što odašiljač mora biti baš na Lopudu???? Ne mogu ga baš nigdje drugdje postaviti, nek i pridodaju repetitor, bit će manje parice za menadžere itd... Ionako ih građani plaćaju.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.