Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP BOHUTINSKI
Povratak na članak

Kako je desni Ivan Penava postao veći sljedbenik Vlade Gotovca od liberalnog Filipa Zoričića

Filip Zoričić je autor biografije najpoznatijeg hrvatskog liberala pokojnog Vlade Gotovca kojeg proglašava svojim političkim uzorom. Gotovčeva glavna misao je sloboda pojedinca pa ipak, pulski gradonačelnik zabranio je “narodnjački koncert” u sportskoj dvorani pod sudom da ne pripada mediteranskom kulturološkom mentalitetu grada

Komentari 10

GA
Gajger
07:12 06.03.2023.

Nijedan od ovih pseudoliberala što su izgmizali gorljivo braneći cajke nije ni riječ rekao kad su Thompsonu zabranili koncert u vlastitoj zemlji.

VL
LL
lijepa_li si
23:38 05.03.2023.

ondaK ispada da je ids totalitaran i fašistički nastrojen zabranivši thompsonu koncert u istri. glede i unatoč očito dvostrukim kriterijama naših (po potrebi) demokrata, podrška pulskom gradonačelniku!

VL
Avatar vila velebita
vila velebita
07:28 06.03.2023.

Glazbeno sam se formirao u punk rock okruženju osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća. U moje vrijeme je bilo nekako nenormalno slušati cajke... Čak i djeca oficira i Srbi koji su živjeli u našem gradu furali su se na nekii punk i HM... Oni koji su stvarno slušali cajke (govorim za naš mali gradić) u našim očima su bili seljačine i bili su u manjini! Nije mi jasno što se dogodilo!!?? Jesu li u gradove došli neki novi ljudi i postali većina.... ili?!?!

VL
BE
Berlioz
19:12 06.03.2023.

Da je autor ovo napisao kad su bili zabranjivani koncerti Thompsona imao bi moje poštivanje. Ovako samo gura svoju političku agendu i iskazuje dvostruka mjerila.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.