Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška stvarnost

Kako je danas biti ruski građanin: Rusi se boje, šute i prave kao da je sve normalno

16.03.2023.
u 18:31

Odete li u supermarket u Moskvi, police su prilično pune. Izbor nije velik kao prije godinu dana i nestali su mnogi zapadnjački proizvodi, poput Coca-Cole, te su ih zamijenili lokalni brendovi. Ali većina Rusa ne vidi velik utjecaj sankcija – kaže Steve Rosenberg, urednik BBC-jeva programa na ruskom koji živi u Moskvi

Komentara 9

Avatar El Indio
El Indio
23:46 16.03.2023.

Kako je danas biti ruski gradzanin:? Sve OK dok ne dobjes carev poziv za mobilizaciju

DU
Deleted user
19:55 16.03.2023.

Nevjerojatno da su sve riskirali, zbog te imperijalne politike Putina - i da sad slijedi nazadak u ekonom. i svakom drugom pogledu. Što je najgore, dugoročno, Ukrajina im je bila "zapadno predsoblje", i kroz nju idu svi energetski cjevovodi, transportni pravci za kamione itd. itd. A sad slijedi vjekovno neprijateljstvo baš na tom zapadnom pravcu, gdje je ionako orijentacija većine stanovnika Ruske Federacije. Prostor iza Urala jest važan, u pogledu rudnih bogatstava, šuma i dr., ali njemu gravitira samo manji dio stanovništva.

DU
Deleted user
20:42 16.03.2023.

Sa radošću i nestrpljenjem iščekujem odgovore od istočni susjeda kao i susjeda iz genocide tvorevine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije