Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO ŠTO IM JE REKAO
Povratak na članak

Kako je Barack Obama svojim kćerima objasnio pobjedu Trumpa

"Društva i kulture su doista komplicirani... Nije ovo matematika, ovo je biologija i kemija"

Komentari 9

UM
umnjak
18:05 19.11.2016.

Trump mora zahvaliti Obami i Clintonima. Ljudima je dosta te kvarne socioliberalne, a u stvari nehumane i masonske politike.

VL
DU
Deleted user
18:29 19.11.2016.

Hhmmm, nešto drugo on njima treba objasnit

VL
Avatar Bjesomar
Bjesomar
20:36 19.11.2016.

Ovaj ima spiku kao Zoki Milanović. Treba ti ruski code braker da shvatiš što je pjesnik želio reći. Daj ti njima objasni da je narodu u USA dosta laži i ratnog huškanja i da žele raditi i pristojno živjeti.

VL
PO
pozornik66
19:30 19.11.2016.

A kako je Donald Trump objasnio pobjedu Obame prije 4 godine svojem sinu i svojim unucima

VL
MX
Mister X
18:26 19.11.2016.

Kako je Barack Obama svojim kćerima objasnio pobjedu Trumpa - Kažem im da su ljudi komplicirani - Mogao je i tu biti malo iskreniji ... Mi Ameri smo jako komlicirani zato imamo milijone i milijone neprijatelja i kako god smomo strogi jaki kažnjavamo ubijamo zločeste neprestalno svuda po svijetu uvjek se rađaku novi i novi naši neprijatelji -koje zovemo ratni zločinci i teroristi ; dok mi nismo isti . Mi smo jedini dobri i fini narvno komplicirani . ( gotovo neuračunjivi za druge i za sami sebe !) Nije objasnio koji su to komplicirani -to su oni koji ne slušaju predsjednika jer nije baš uvjerljiv sa svojom "idejom" da biti predsjednik je jednostavan Yob i za staru baku! )

VL
DH
dalibor.hren
17:26 19.11.2016.

Uz matematiku, biologiju i kemiju mogao je spomenuti evoluciju i antropologiju!

VL
NI
Nikomah95
00:37 20.11.2016.

Strašno je kad otac djeci zaniječe obiteljsku povijest. A i nije baš lako objasniti tinejdžerima kako funkcionira inflacija. Kako bi Vi rekli svojoj djeci, da ste na Obaminom mjestu: djed i baka su skupa vrijedili kao jedan cheeseburger iz McDonald's-a??? Ili: vidi dušo, ova majica na tebi...e! ona je od pamuka. A taj pamuk netko treba i ubrati!

VL
Avatar mason
mason
17:32 19.11.2016.

Cuj Obame sto pametuje.Obama je zapalio rasizam u drzavi jer se stavljao na stranu crnih kriminalaca a ne na stranu policije i to je glavni razlog zasto je Trump pobjedio.Idi sad pa gasi vatru koju si zapalio.Za ovo ne trebaa kriviti Trumpa ,on je samo uskocio u trenutku koji je povoljan za njega.

VL
Avatar lola lola
lola lola
19:39 19.11.2016.

Kad citate komentare onih koji podrzavaju Trumpa onda vidite da drustvo nije komplicirano, vec jednostavno glupo....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.