Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ove godine samo 112 posjetitelja
Povratak na članak

Kako je 107 šišmiša iz Vrlovke stalo na kraj projektu od milijun eura

Moramo poštovati odluke. Razumijemo i općinu, ona ima drukčije želje. No, treba pronaći kompromis, kaže D. Spudić iz JU Natura Viva

Komentari 6

Avatar NeNormalan
NeNormalan
08:52 27.08.2017.

povrača mi se od takvih općina od 1.200 stanovnika

VL
Avatar imotska115
imotska115
00:28 27.08.2017.

Koliko sam mogao doznati od lokalnih vijecnika da uopće ne znaju gdje je 3,5 milijuna kuna završilo. Ista vrata i struja u spilji postoje jos od komunizma. Samo Damir Mateljan neka dokaze gdje je spržio 3,5 milijuna kuna. Ovo je samo izgovor i mazanje ociju sa sisimisima.

VL
US
USA
00:38 27.08.2017.

Najbolje da spalite sve sismise. Progres nista ne smije sprijeciti. Hebeni turisti imaju pravo vidjeti spilju, a opcina sa moralno zastranjenim nacelnikom, zaraditi. Sve u ime zarade. Sve treba izbetonirati jer nivac zardjen od turizma je iznad svega. Sram vas bilo sve skupa.

VL
DU
Deleted user
00:10 27.08.2017.

Umjesto da podignu kakav proizvodni pogon koji će razviti kraj i osnažiti demografiju, naši veleuspješnici diče se projektom - pećine. Za čuvanje i čišćenje pećine za potrebe njemačkih turista dovoljno je 20 od ovih 1200 stanovnika, ostali najbolje da see isele i nestanu jer samo smetaju. I to je EU, koncepcije puno gore i od Hitlerove i Staljinove zajedno. Ne kaže se zaludu: budale se hvale onim čega se pametni srame. A u samoj Njemačkoj EU financira proizvodnju, izvoz, prodaju... Katastrofa, svaki dan u EU dan je bliže propasti cijele države i naroda.

VL
DU
Deleted user
00:37 27.08.2017.

U Kamanju je teška bijeda i čamotinja zaslugom druga Mateljana, načelnika općine i saborskog zastupnika partije. Špilja Vrlovka se uređuje godinama i još nije dostupna zainteresiranom građanstvu karlovačke županije. Ovaj članak je plačeni oglas crvenih. Naša županije je oduvijek plava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.