Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZGOVARALI SMO S TRI OBITELJI

Kako izgleda život obitelji s više djece? Cijene u trgovini dva puta provjere, kupuju na akciji...

20.02.2023.
u 06:34

Odgoj velikog broja djece u okolnostima galopirajuće inflacije sa sobom nosi brojne financijske probleme. Ipak, djeca nisu trošak, već ulaganje, a vrednije od sveg novca je vrijeme provedeno s obitelji

Komentara 12

DU
Deleted user
07:50 20.02.2023.

Da smo gledali koliki su djeca trošak, ne bi ih imali. No zapravo i nisu tako veliki, jer svaka velika obitelj pozna druge velike obitelji, i puno toga se najčešće ne kupuje nego se izmjenjuje.

LO
Lolita3
07:31 20.02.2023.

Djeca su naša neopisiva sreća. Što više djece, to više smijeha, obiteljske topline i sreće. Nema to puno veze ni sa cijenama ni sa inflacijom, kako to sugerira "grupa autora ". Inače, podcjenjivačke pamflete u cilju propagande depopulacije ne treba čitati. Bezvrijedni su.

MO
modovisisajteMaraschino
07:23 20.02.2023.

da su vaši babe i djedovi gledali na djecu kao na financijski trošak, 80% vas danas ne bi postojalo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije