Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVJERILI NA VLASTITOJ KOŽI

Kako izgleda putovanje u doba pandemije – prave i COVID putovnice, potvrde, strpljenje i obrasci, obrasci...

17.07.2021.
u 20:10

Uvjeti za život na otoku Spinalongi bili su relativno dobri tako da su neki ljudi, navodno, dobrovoljno odlazili tamo kako bi izbjegli glad. Naravno, postoje priče da su se lokalni moćnici razračunavali s neprijateljima tako da su i njih poslali na otok, a navodno su na njega proganjali i manjine

Komentara 7

EH
enigmus-hr
22:09 17.07.2021.

Ja se cijepio dva puta, imam kovid putovnicu i putovao sam bez problema. Procedura je da na checkinu na aerodromu pitaju za potvrdu, onda na ulasku u odredišnu zemlju opet pitaju za potvrdu ali to je uglavnom to. E jedino izvan EU, u Ukrajini su tražili dodatno kovid osiguranje (3,30 eura za 3 dana), u za slučaj da netko završi u bolnici. Ali nikakva frka niti panika. Tko se cijepio.

CR
crna.rupa
22:18 17.07.2021.

I dalje je najtraženije i najpotrebnije da si imao kovid ili da si cijepljen na prvom mjestu uopće nije status da si zdrav i nisi zarazan. Čudno, stvarno čudno.

DU
Deleted user
20:51 17.07.2021.

Englezi vrše više provjera po pitanju covid putovnice, test i ostalo prije ulaska u avion. Grke ne zanimaju covid putovnice, svaki putnik mora obaviti brzi test. Ako je negativan, može nastaviti dalje. Ako nije, treba u karantenu u smještaj koji su oni odredili. I tako, već plaćeni hotel propadne pa ispadne dupli trošak. Ako netko ima malo godišnjega, može iz karantene nazad. Zeznuto je danas putovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije