Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIO INOVATORA NEGODUJE
Povratak na članak

Kako im je to samo uspjelo: U prvoj sekundi zaprimili 354 projekata za poticaje!

Javni poziv Ministarstva gospodarstva objavljen je za dodjelu poticaja za komercijalizaciju inovacija

Komentari 6

ZA
zagabria7
23:17 27.05.2022.

Kod nas ljudi vole mukte, odmah se stvore redovi. Nije ni bitno o čemu se radi jer mi smo stručnjaci za sve

VL
PR
prokurator
11:07 28.05.2022.

u državi koja si je uništila ekonomiju, vrhunaravni uspjeh je ubosti poticaje. kad razgovaram sa prilično ozbiljnim ljudima iz poslovnih sfera, ako im kažem - nemoj ići u tom smjeru, čini mi se da tu ne leži lova, često dobijem odgovor "kako ne, možeš dobit poticaje 100k kuna". evo to je biznis u hrvata.

VL
ST
stefj
23:42 27.05.2022.

Od prvih 460 prijava, 140 je odmah odbačeno, jer su bile 2, 3 ili 10 od iste tvrtke. To se postiglo time da je svaka firma ovlastila više osoba koje su onda u prvoj sekundi kliknule... Koliko sam vidio, dok mi prijava nije prošla i promijenio se ekran, zadnja prijava je bila 516. i "kliknuta je nekih 12 minuta poslije 11h... Ovaj poziv nije toliko kritičan, jer su to relativno veliki projekti za male firme i da bi ih se dobilo potrebno je dokazati i sposobnost i osigurati financiranje i biti zdrava firma itd. Vjerujem da će, nakon bodovanja, u ovom pozivu ostati još neiskorištenih novaca... Problem najbržeg prsta nije izražen kod ovakvih natječaja, izražen je kod subvencija male vrijednosti, gdje firma može dobiti subvencije npr. za kupovinu računala, nekog softvera i sl. Tamo ima more prijava, ukupno manje novaca, kriteriji su niski i svi se na to prijavljuju...

VL
PO
Poskok
07:37 28.05.2022.

mi ko mi,samo ne pošteno i po zasluzi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.