Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUČNA EMISIJA

Kako digitalizaciju provesti u cijelim industrijskom granama?

19.04.2021.
u 12:17

Čin izdavanja garancijskih listova pri kupnji nekog uređaja kompliciran je proces koji uključuje proizvođača, distribuciju, maloprodaju i kupca, stoga je prilično izazovno digitalizirati taj proces.

Ubrzana digitalizacija širi se poput požara, no kako je provesti u cijelim industrijskim granama?

Primjerice, čin izdavanja garancijskih listova pri kupnji nekog uređaja kompliciran je proces koji uključuje proizvođača, distribuciju, maloprodaju i kupca, stoga je prilično izazovno digitalizirati taj proces. Odnosno, više nije, jer imamo aplikaciju koja rješava stvar.

Prilog o garancijama na uređaje možete pogledati i u gospodarskoj emisiji Poslovni plan koja se emitira subotom na drugom programu HTV-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije