Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dokaz hrvatske izvrsnosti

Kako će se Hrvatska promovirati u Kataru: Luksuzni jedrenjak - hotel otvorit će vrata svima

27.08.2022.
u 16:45

Brod će kao Hrvatska kuća imati otvorena vrata ne samo za one koji se odluče smjestiti na njemu nego i za sve hrvatske navijače

Komentara 3

Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
17:15 27.08.2022.

Taj je jedrenjak već trebao biti prodan u stečajnom postupku Brodosplita i od njega otplaćen dug zaposlenicima i 32m eura duga ministarstvu financija za dospjela jamstva. Tko li se samo toga sjetio? Dokaz hrvatske izvrsnosti? Valjda dokaz hrvatske izvrsnosti u konzumiranju prava koja nam ne pripadaju i izbjegavanju obveza prema državi koje će valjda platiti netko tko nema veze s njima. Tako to rade istinski domoljubi.

AN
antes
22:34 27.08.2022.

Volio bih znati, koliko je naša vlada uložila napora, da provjeri sposobnost proizvođača vijaka za upravljanje brodogradilištem pred stečajem. Vlada odlučuje, u koga će investirati državni novac, pa je dobra provjera garancija uspjeha. Postoje konzultantske tvrtke, koje to rade. Ne želim podcjenjivati proizvodnju vijaka, ali tu nema usporedbe s brodogradnjom.

AN
antes
22:10 27.08.2022.

Taj jedrenjak ne može biti dokaz ničije izvrsnosti, nego debakla jedne industrije, koja trpi eksperimentiranje naših vlada. Izgleda, da je razlika između proizvodnje vijaka i brodogradnje ipak prevelika, da bi je mogao savladati gospodin Debeljak. Ni obilna pomoć državne blagajne nije u stanju zamijeniti znanje i sposobnost uprave Brodosplita. Sada se pokušavamo hvaliti turističkim jedrenjakom! Kao u vicu o hvalisavcu, koji je tjerajući muhe ubio tri, pa priča kako jednim udarcem šalje na pod trojicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?