Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kako bi razvlastili Hrvate u BiH, ruše američki projekt

U zabludi su svi oni koji misle kako bh. tronožac može stajati na dvjema nogama.

Komentari 18

Avatar southman
southman
08:46 20.11.2018.

Što se prije raspadne to bolje za Hrvatsku !

VL
Avatar MK
MK
16:32 20.11.2018.

Herceg-Bosna nije nestala niti je porazena - Herceg-Bosna je ugradena u temelj Splitskoga i Washingtonskoga sporazuma, u FBiH, i time i temelje Daytona, temelje mira i temelje cijelovite BiH... Ako Bosnjaci silom majorizacije Splitski, Washingtonski i Daytonski ruse i sruse - ostaju temelji na kojima ti sporazumi stoje!

VL
Avatar MK
MK
16:23 20.11.2018.

Ako je "jedan čovjek, jedan glas" onda mora biti i "jedan narod, jedan entitet" - nemoze biti jednom ovako a drugi put onako... Princip "jedan čovjek, jedan glas" sa samo dva entiteta unistava temeljne Daytonske odrednice "drzave triju konstitutivnih i ravnopravnih naroda"... Ako je "jedan čovjek, jedan glas" nova-dogma, onda je i treci entitet obaveza Hrvata (a ne samo pravo) koju se treba sprovesti za ocuvanje temeljnih odrednica BiH kao drzave triju konsitutivnih i ravnopravnih naroda! ...Ili je cilj ukidanje Daytona i BiH kao drzave triju konsitutivnih i ravnopravnih naroda?

VL
MA
Mario777
23:18 20.11.2018.

Jozo ,zašto ne imenuješ sve učesnike u ovom zločinu,ali baš sve!

VL
ST
stomiovotreba
16:04 20.11.2018.

Ko o cemu, Jozo o udruzenom zlocinackom poduhvatu (tzv. Herceg Bosna).

VL
BE
beloslavcanin
10:41 20.11.2018.

A i katolici bosanski ja vidim kako se hrvati u hrvatskoj ponasaju kad cuju nekog hercegovca kao da vide psa lutalicu! Zato bi bilo bolje da seposvete svojoj bosni i hercegovini! Oprostite ali tako je!

VL
BE
beloslavcanin
10:38 20.11.2018.

Ivo komsic je novi ban Bosanski on se boriji za bosnu i hercegovinu od prvog dana od kad je u politici! I za granice BiH!

VL
Avatar javorko
javorko
10:01 20.11.2018.

koji Hrvati koji su to hrvati koji su doselili iz hrvatske u bih?Hrvati u bih zive jedino uz granicu s hrv a razlog sto se tokom povjesti granica pomicala uglavnom u bih ne postoje hrvati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.