Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladež

Kako animirati mlade za humanitarni rad?

mladi (1)
Arhiv Crveni križ
28.03.2011.
u 13:08

Sudionici su tijekom dvodnevnog seminara osmišljavali projekte koje će idućih mjeseci provoditi u Srednjoj školi

LEPOGLAVA – Članovi Mladeži Crvenoga križa, redom učenici ivanečke Srednje škole, sudjelovali su na dvodnevnoj obuci za voditelje mladeži. Cilj seminara bio je osposobljavanje mladih za pomoć humanitarnim aktivnostima i djelatnostima što se provode u Crvenom križu, a o tome su im u Domu kulture u Lepoglavi predavali prof. Ljerka Čačić i prof. Nives Vudrić iz Odjela za rad s mladeži Hrvatskoga Crvenoga križa. Srednjoškolci su osmišljavali samostalne humanitarne projekte koje će idućih mjeseci provoditi u školi, obrađivali su teme vezane uz rad Kluba mladih u Ivancu te o tome kako animirati mladež za humanitarni rad. Osposobljavanje mladih organizirali su Hrvatski i Gradski Crveni križ iz Ivanca.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
16:25 28.03.2011.

netko animira mlade da pomažu drugim ljudima u nevolji, a netko drugi ih animira da stvaraju nerede i dižu balvan-revolucije po hrvatskim ulicama, kojima umorni radni ljudi idu kući s posla. vidimo koliko je novinskog prostora posvećeno jednima, a koliko drugima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije