Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TULUM STOLJEĆA

Kakav šef: Podijelio je čak 67 milijuna kuna svojim zaposlenicima, a to nije sve što su dobili

Zaposlenici
Foto: YouTube
1/3
11.12.2019.
u 10:13

Edwards S John je rekao zaposlenicima kako svi dobivaju bonus jer je kompanija dostigla svoj cilj, a to je izgradnja površine veličine 20 milijuna kvadratnih metara diljem SAD-a.

Prosinac je vrijeme kad se radnici diljem svijeta vesele svojim božićnicama i bonusima, međutim osnivač i direktor građevinske tvrtke u Baltimore Edward St John podignuo je ljestvicu poprilično visoko za sve šefove diljem svijeta. Naime, on je organizirao božićni tulum za svih svojih 198 zaposlenika gdje je objavio kako će podijeliti svojim zaposlenima nevjerojatnih 10 milijuna dolara (67,11 milijuna kuna)

Zaposlenici koji rade duže za St. John Properties dobili su veće bonuse, no prosječni iznos koji su zaposlenici dobili iznosi 50 tisuća dolara. Međutim, to nije sve što su dobili zaposlenici. Zaposlenici su uz taj dobili i godišnji bonus koji tradicionalno dobivaju svake godine. 

Kao što je za očekivati, radnici su oduševljeno plakali kako su dobivali crvene omotnice u kojima se nalazio njihov bonus. Edwards im je rekao kako svi dobivaju bonus jer je kompanija dostigla svoj cilj, a to je izgradnja površine veličine 20 milijuna kvadratnih metara diljem SAD-a. 

- Kako bi proslavili postizanje našeg cilja, željeli smo nagraditi naše zaposlenike na takav način da će to imati značajan utjecaj na njihove život. Zahvalan sam na svakom od naših zaposlenika, na njihovom radu i predanosti i nisam mogao zamisliti bolji način da im to pokažem - izjavio je direktor tvrtke, piše Metro. 

Ključne riječi

Komentara 5

ZI
zimerman
03:30 12.12.2019.

A ja pomislio da se to dogodilo u Venezueli, Kubi ,Kini ,Rusiji, Sijevernoj Koreji ili nekoj drugoj državi gdje radnici žive kao bubreg u loju.

Avatar nekakav
nekakav
10:17 11.12.2019.

kad sagradiš i prodaš nekretnine vrijednosti 50-ak mlrd dolara, cifra od 10 milijuna je beznačajna, i vjerojatno ima veze sa izbjegavanjem plaćanje većeg poreza. svi sretni, osim IRS-a...

AA
aabbcc
10:28 11.12.2019.

Strasno!, dijeli pare onima koji su ih zaradili i to je kapitalisticko cudo za novine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije