Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči svih svetih
Povratak na članak

Kakav je život u gradu mrtvih: 'Teško je biti grobar, odu leđa, lopata je stalno u ruci'

Mirogoj se priprema za svoje prve Sve svete u novim okolnostima, u doba epidemije

Komentari 8

Avatar rubinet
rubinet
16:55 31.10.2020.

Idealno zanimanje za one koji žele mirno razmisliti o životu . O bitku. Je li bitak temelj bivstvujućeg ? Je li bitak realan ili produkt kakove mišljevine?

VL
SC
Serious_Callers_Only
16:45 31.10.2020.

Za upast na gradsko groblje treba jako dobra veza. Tko se uhumira taj je osiguran do penzije.

VL
BA
Barbasmora
07:10 01.11.2020.

Nemojte mrtve kremirati!! To Bog ne dozvoljava!

VL
Avatar JPlesi
JPlesi
06:36 01.11.2020.

moram priznati da sam nekad živio sa ženskom koja je imala takvog muža a onda je i sin nastavio naravno udovica je bila....no po njihovoj prići samo sam shvatio da trebaš imati dobar želudac jer ima tu svega i svačega ...evo jedan primjer..!..kad otkopavaš rupu desi se da propadneš u lijes koji je već u rupi od prije pa tako i neugodnosti koje doživiš su prava noćna mora ili kad nosiš a ono počne curiti po tebi sokovi od mrtvaca ...sve su to samo djelići primjera a za ostalo bi svam se smučilo da čujete što ti ljudi trpe...no isto tako jedna zgoda na mom grobu je bila kad su mi uništili grob pa su se pravili svi Englezi kad sam se pobunio za to...ne snose troškove ako vam unište grob prilikom iskopa i ukopa ...tako da je to vama na štetu naravno ako vas prijeđu i ako ste mekani...ako se ne date onda nešto i uspijete napraviti u protivnom oni nemaju ništa as time iako plačate uredno za grob godišnji namet a za što ne znam ...mjesto samo a uređenje oko njega oni nemaju ništa sa time jer ne rade ništa a piše da rade ….kod nas je to sve samo dobra gluma onih iznad tih sirotih grobara koji su samo šljakeri ...dok ovi po uredima ubiru paru samo takvu...

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
17:16 31.10.2020.

Teško je biti balkanski grobar, odu leđa, lopata je stalno u ruci ali ako se nemreš spasiti i pobići za Irsku moraš kopati kao svoj na svome za svoje'

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.