Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIKA BI MOGLE BIRATI KOMERCIJALNE TELEVIZIJE

Kajin: Treba se potpuno demontirati politika Ive Sanadera

kajin
Ottone Novosel
09.12.2009.
u 19:03

Nasljednik Stjepana Mesića neće više moći računati na to da će imati povjerenje građana zahvaljujući osobnom šarmu - rekao je Damir Kajin.

KRIŽEVCI - Želim vjerovati da se građani neće povesti za reklamnim spotovima komercijalnih televizija koje bi mogle presuditi u izboru predsjednika po količini novca koju kandidati ulažu u kampanji, neki čak od 10 do 15 milijuna kuna.

Poručio je to večeras u Križevcima predsjednički kandidat Damir Kajin na predstavljanju pred malobrojnim posjetiteljima, među kojima su ipak bili predstavnici svih političkih stranaka u gradu.

Kajin je bio izrazito kritičan prema državnoj vlasti najavljujući da bi se na godinu, upravo uoči turističke sezone „vlast mogla valjati na ulicama zbog socijalnih i gospodarskih neprilika koje će biti još teže nego ove godine“.

Pritom je naglasio da treba potpuno demontirati politiku Ive Sanadera. Za poruku Stjepana Mesića da USKOK preispita ulogu Sanadera u prodaji Ine MOLU Kajin je rekao da je to zadnja Mesićeva pomoć Hrvatskoj.

- Mesić je bio dobar predsjednik, a njegov nasljednik neće više moći računati na to da će imati povjerenje građana zahvaljujući osobnom šarmu, jer će morati stalno propitkivati i poticati rješavanje problema, posebno u suzbijanju kriminala i korupcije koja je u Hrvatskoj umrežena kao u rijetko kojoj državi - kazao je Kajin.

Dodao je da na izlaz iz postojeće krize Hrvatska može računati tek za tri, četiri godine i to pod uvjetom da se svi stave pod istu zastavu i suoče s istinom o stvarnom stanju u zemlji koje sliči na ono iz 1991., poručio je Kajin iz Križevaca.

Komentara 14

IB
Ivana Brkić Ćubela
19:35 09.12.2009.

Pippo sta ti bi.....pa kakav je to odnos prema sugradjanima.Cirkuzant je pogrdna balkanska rijec ,strana Hrvatskoj kulturi..Pfuuuujjj !!! Ja te poznajem sasvim drugacijeg !!! .......Pustimo Kandidate da iznesu svoje stavove i kriticno odlucimo.Vlada je mirna Luka postenih jahti koje ce vetar ionako odduvati..... Tako Pippo takvog te volim kad ovo od tebe cujem !!!!

PO
podravec
19:38 09.12.2009.

pippo, Sanader nije i nikad i nije bio državnik. On je bio samo veliki manipulaator i opsjenar.

PR
PrincessJackie
00:34 10.12.2009.

Kajin je cool lik. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije