Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne napušta stranku

Kajin: IDS sam stvarao, u njemu ima časnih i poštenih ljudi

'26.04.2012., Zagreb - Damir Kajin, saborski zastupnik. Photo: Patrik Macek/Pixsell'
'Patrik Macek/PIXSELL'
22.11.2012.
u 19:25

Volio bih na izborima vidjeti Jakovčića, a ne male Jakovčiće, poručio je Damir Kajin

Nakon što je jedina zaprimljena IDS-ova kandidatura za istarskog župana bila ona Valtera Flege, buzetskog gradonačelnika, Damir Kajin ipak ne odustaje od svoje namjere da u svibnju izađe na lokalne izbore, kako kaže, zajedno s građanima Istre. Budući da kandidaturu za župana nije predao u zadanom roku, a odbio je potpisati i izjavu o prihvaćanju IDS-ovog Izbornog etičkog kodeksa, njegov ostanak u stranci pod velikim je upitnikom.

>> Kajin nije došao na sjednicu Predsjedništva IDS-a: To je igrokaz

Ipak, Kajin ne razmišlja o tome da napusti IDS.

– Stranku sam stvarao, pisao dijelove programske deklaracije. U IDS-u, bez obzira na nečije poruke da se vodi kao mafijaška organizacija, ima časnih i poštenih ljudi koji su zadužili Istru i Hrvatsku. U njih vjerujem i takav IDS ne napuštam. Pozivam ih da mi se priključe i da se oslobodimo političke hobotnice, no razumijem strah i nelagodu pojedinaca koji zbog straha od egzistencije šute i čekaju rasplet u svibnju – kaže Kajin.

Želi vjerovati, dodaje, da će taj pokret za novu Istru podržati sve demokratske strukture u Istri i Hrvatskoj, a tu na prvo mjesto stavlja SDP.

– Volio bih na izborima vidjeti Jakovčića, a ne male Jakovčiće. Nema sukoba između nas dvojice, već sukob dviju politika. Njegove "otići, a ostati" i preko klanova upravljati Istrom, i moje koja poručuje da nema više "tko je jamio, jamio je" – zaključuje Kajin.

Komentara 6

MO
mobuco
19:36 22.11.2012.

Pa kad je on toliko častan što je radio sve ovo vrijeme sa nečasnima.....

KR
krle3
19:37 22.11.2012.

Ovaj pionir kajin i njegova kombagra vec ide na zivce. Kao i puhovski, lalic, svakom je loncu komunisticki poklopac.

OB
-obrisani-
19:59 22.11.2012.

Interesantna formulacija gotovo identična onoj Jocinoj Štrocinoj. "fenomenalno ,koja dosjetljivost i formulacija"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije