Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kajin

Kajin: Braniteljima se manipuliralo prije, a isto je i danas

\'za pokrij....06.11.2007 rijeka......suceljavanje ....damir kajin snimio...goran kovacic\'
Goran Kovačić/Arhiva VL
01.02.2011.
u 15:37

Poručio je braniteljima da nisu protiv Hrvatske oni koji se trude poštovati zakone, već oni koji nisu poštivali ni zakone ni tuđe živote

Damir Kajin danas je u Pazinu kazao da se braniteljima manipuliralo u prošlosti, da se njima manipulira danas te da iza njihova prosvjeda u Vukovaru stoji HDZ.

– Poruke poput "pustite Merčepa, operacija Vukovar još traje, bitka za Hrvatsku još nije gotova" tipične su poruke iz arsenala HDZ-a – rekao je Kajin. Naoko izgleda da se te poruke upućuju Vladi, ali pozadina je druga. Nitko ne "prosvjeduje“ protiv 320.000 nezaposlenih, do travnja će ih biti 350.000 ili 20 posto, gotovo kao u Egiptu gdje je sada na djelu revolucija. Nitko ne spominje da je broj zaposlenih je pao ispod 1,4 milijuna te da nam je kreditni rejting tik do bankrota – rekao je Damir Kajin.

Poručio je braniteljima da nisu protiv Hrvatske oni koji se trude poštovati zakone, već oni koji nisu poštovali ni zakone ni tuđe živote, oni koji su na temelju "Šuškova pravilnika" dobivali stanove, kao i oni koji su se registrirali kao lažni branitelji.

Jednog od najžešćih zagovornika braniteljske populacije Kajin vidi u Vladimiru Šeksu koji sam sebe prepoznaje kao "personifikaciju hrvatske državotvornosti".

Ključne riječi

Komentara 24

BI
bilikamen
18:59 01.02.2011.

Santos Moram priznati da mi nije jasan tvoj komentar upu;en Kainu, mada ga po deseti puta čitam. Što si Ti s time htio da kažeš?

OB
-obrisani-
16:00 01.02.2011.

KAIN : S braniteljima smo manipulirali prije, a manipuliramo i danas, samo glupani to ne kuže, ha ha ha ha....

PR
Pravedni.
15:57 01.02.2011.

. . ..Damire Kajine...,,,Svaka cast, svaka je na mijestu, i SVE JE ISTINA !!!! . ....ali.... . .opet ce gomila krezubih budala glasati za one koji su ih doveli do ruba gladi. . .Pa KOLIKO IM TREBA....???? . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije