Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viktor Šimunić:
Povratak na članak

'Kaj bi ja štel? Oroslavje 2.0, a zatim i Hrvatsku 2.0'

Stavljam se svojim građanima na raspolaganje za javnu funkciju kako bismo zajedno mijenjali stvari koje ne štimaju. Ima ih koliko hoćete, od korupcije, podataka koji su nedostupni pa sve do šodera kraj nogostupa koji čak dvije godine nije počišćen...,kazao je Šimunić

Komentari 6

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
21:14 11.04.2021.

Ljudi znaju da je nepotkupljiv trenutno . Kad zasjedne u fotelju kreće “trgovina” . Bit će : kaj bi ti štel biti ?

VL
TM
trade_mark
11:22 12.04.2021.

podrška g. šimuniću. trebamo više takvih ljudi. a ovi komentatiori daliborhren, lipaozrenka i ivan grozni su sramota ove države i jad biračkog tijela. spremno za miješani optad. zanimalo bi me za koga oni glasaju.

VL
DU
Deleted user
13:04 12.04.2021.

Ja bih htio imati plaću od 20 000 kn za sudjelovanje u nekome nadzornom odboru, volio bih dobiti kuću od države, volio bih od crkve po niskoj cijenu kupiti apartman na obali i ako to dobijem od Hrvatske pa normalno da ću je voljeti do kraja života jer me zbrinula a to što ne dolazim na posao ili sam malo se zaigrao sa javnim novcem to su sve ljubomorne duše i oni koji mrze Hrvatsku i koji ju nikada nisu htjeli!!!

VL
K0
Konjina2.0
08:08 12.04.2021.

vidi mu glave...

VL
DH
dalibor.hren
06:42 12.04.2021.

Na tečaj hrvatskog jezika!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.