Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEČENSKI VOĐA PRIJETI
Povratak na članak

Kadirov: Prvo ćemo osloboditi Luhansk i Doneck, a zatim zauzeti Kijev

"Doći će do ofenzive... ne samo na Mariupolj, nego i na druga mjesta, gradove i sela", rekao je Kadirov u videoporuci postavljenoj na Telegram

Komentari 15

PV
prcko.vita
09:06 11.04.2022.

Dragi naši osloboditelji, sličite jako sa tim bradama na naše susjede koji su devedesetih oslobađali po BiH i Hrvatskoj. A što su oslobodili narod u Vukovaru i Srebrenici, svaka im čast.

VL
Avatar Cantor
Cantor
09:34 11.04.2022.

Čečenska verzija Arkana...

VL
Avatar solinarep
solinarep
09:20 11.04.2022.

Prvo će osloboditi, a onda zauzeti? Burence Putinovo u Prada čizmicama i s Brada pameću 🤨

VL
DU
Dubrovnik4711
09:33 11.04.2022.

Ovoga ce za prvu krusku. Ili u Haagu. Njega i kompaniju. Takve treba protjerati ili pohvatati i suditi za genocid. Po procjeni, kad tad ide u Haag.

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
09:12 11.04.2022.

tik tok...najobičnija fukara

VL
AB
ante.busic60
11:18 11.04.2022.

Imaju i Rusi Arkana sa bradom i šminkerskim čizmicama .

VL
MX
Mister X
09:15 11.04.2022.

Kadirov: Prvo ćemo osloboditi Luhansk i Doneck, a zatim zauzeti Kijev Ja se pitam a šta je sa Odesom ? Zašto se to zaboravlja . Hvala Konačno da malo uvede red neki a ne ovako da je cijeli zapad jakojako zbunjen ne zna gd je da istovara naoružanje i gde da šalje prijatelje ( Ruse Ukreajince Ruse mješance i njihive Muđahedince- saveznike) Na miniranja na sačekuše i vatreni doček kad krenete na drugo mjesto borilište .

VL
MX
Mister X
09:37 11.04.2022.

Ljudi jeli vama jasno jedno da je realitet što god mi pisali mislili špekulirali bit če kako oni hoče mogu tamo da to riješavaju ! Tako da je glupo bristi nas jer nema utjecaja da smo svi za ove ilili one na bojištu .Sbvakjako svo koji su UKreajinu to su po meni pošteni ljidi koji su za UKrajince i + Ruse ali oni koji su za Zelenskog ti su i za za drugu stranu ! Dakao da svako zna kad je za *Ukrjinu da je i ujedno po tome principu i za Srbiju , ako uspoređujemo sličnost zbivanja . Ukrajina je vodila rat protiv separatista koji su joj odteli silom dio teritorija i KRIM jeftinim referendumom to žele da povrate uz pomoč svoga naoružanja +podrške NATO prijatelja sutra saveznika sa tim da bi oni potom imali pravo koje god naoružanje zažele da tamo postave pa i atomske rakete . Srbija ima isti problem ne refedimom nego nombanjem izubila svoj teritorij . sda vidimo naoružava se dobro dbrana jeftina okolo sve neprijateljimn jaki Sada ona želi hoče silom u NATO 2 = Rusija +Kina i ona hoče žzove moli ih da dožu svojim ljudima i sa barem 500 atomskih raketa . Naravno nema problema nikoga neće napasti ali želi sa njima da vrati samo svoj teritorij kosovo to javno govori ima u svom ustavu !To je jasno kao sunce to će Ameika da dozvoli bez riječi jer znamo da kad dođu te rkete u Srbiju da noisu na granici sa Amerikom i smo 100 km od Vašingtona , Ali vidimo kukavica PUtin nije mogao da odgovori ni Ameriku ni zelenskoga da to ne planirju jer je on to nazvao Nođ pod vrat !!tjednima .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.