Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLISKI PUTINOV SAVEZNIK

Kadirov ponosno objavio: Moji maloljetni sinovi će se boriti u Ukrajini

Poglavar ?e?enske Republike Kadirov otvorio selo Khoi nakon obnove
Foto: Taisiya Borshigova/NEWSCOM
1/2
03.10.2022.
u 12:31

Uvjereni smo da će vas i maloljetna djeca moći smrviti kao beba zvečku, jer nemate ni duha, ni časti, ni dostojanstva", naveo je.

Bliski saveznik ruskog predsjednika Vladimira Putina i čečenski vođa Ramzan Kadirov ponosno je objavio na društvenim mrežama da će se njegovi maloljetni sinovi pridružiti borbama u Ukrajini.

"Maloljetna dob ne bi trebala ometati obuku branitelja naše domovine. Unuci prvog predsjednika Čečenske Republike, heroja Rusije Akhmat-Hadzhi Kadyrova - Akhmat, Eli i Adam imaju 16, 15 i 14 godina. Ali njihova vojna obuka počela je davno, gotovo od malih nogu. Nije dovoljno samo znati pucati. Oni su naučili kako rukovati raznim oružjem, kako ga koristiti na bilo kojoj udaljenosti, te teorijske osnove. Uvijek sam vjerovao da je glavni cilj svakog oca usaditi pobožnost svojim sinovima i naučiti ih kako zaštititi obitelj, narod, domovinu. Ako želiš mir, pripremi se za rat!

 

Akhmat, Eli i Adam spremni su upotrijebiti svoje vještine u zoni specijalne vojne operacije. I ne šalim se. Vrijeme je da se pokažu u pravoj borbi, a to je njihova želja, ja je samo pozdravljam. Uskoro će biti na prvoj crti i bit će na najtežim dionicama linije dodira.

Apeliram na besposlene govornike koji su tvrdili da moji rođaci ne sudjeluju u operaciji: U bliskoj budućnosti imat ćete priliku zauzeti položaje s momcima i osobno se uvjeriti da je AKHMAT MOĆ! Pokažite na licu mjesta svoj duh, svoju ideologiju i kakvi ste uopće. Dokaži da si barem malo čovjek.

Obraćam se i vama, kauč čečenskim "ratnicima" koji nas kritizirate i sjedite pred kompjuterima u Europi. Hajde preseli se u Ukrajinu, uvjeri nas da ne nosiš suknju i da se ne skrivaš iza njih. Uvjereni smo da će vas i maloljetna djeca moći smrviti kao beba zvečku, jer nemate ni duha, ni časti, ni dostojanstva", naveo je.

VIDEO: Domagoj Knežević: "Mislim da smo kroz kontinuirani rad uspjeli uvjeriti jake međunarodne aktere da je ovo nužnost kako bi BiH postala stabilna i funkcionalna država u nekakvoj perspektivi"

Komentara 20

NA
najposebniji
13:59 03.10.2022.

Dakle slijedi razdoblje u kojem će regurtirati sve što hoda, a da nije u partiji, pa se mogu očekivati daljnje mobilizacije...a sinovi...kao i otac, neće vidjeti prve crte.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
13:33 03.10.2022.

Zašto uvijek ovakvi sociopati imaju poziciju s koje mogu raditi sranja?

Avatar Babajaga
Babajaga
14:02 03.10.2022.

Koji sinti ceronja. Djecu saljes na ratiste,a ti sam se skrivas. Doduse,mos ti imat djece koliko hoces,a mislis ti si jedini. Jadnice,mada mislim da ce ti i sinovi biti u zaledju kao i ti. Samo pravis propagandu za nadobudne i one neodlucne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije